Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Francuska zvezda Zaz i Cane iz Partibrejkersa poziraju zajedno?!

U novoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Ana Kokić konačno će se naći u koži žene, a Goca Tržan u koži svog idola Caneta Partibrejkersa.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Francuska zvezda Zaz i Cane iz Partibrejkersa poziraju zajedno?!



Sledeću epizodu spektakularnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" očekujemo sa nestrpljenjem, jer ćemo na sceni videti francusku zvezdu Zaz, kao i domaćeg starog rokera Caneta iz Partibrejkersa. Doduše, ne originale, ali verujemo da će besprekorne biti i njihove kopije - Ana Kokić i Goca Tržan.

Ana Kokić konačno je dočekala da bude žena, ali je maler taj što će opet morati da peva na stranom jeziku. Posle pevanja na engleskom, koreanskom i italijanskom, Ana će sada morati da savlada i francuski, te se šali da će do kraja šoua zaboraviti srpski jezik. S druge strane, Goca Tržan ostaje u maternjem jeziku, ali ona će i u ovoj epizodi, po ko zna koji put za redom, biti muškarac, i to Cane Partibrejkers, kojeg je Goca inače i priželjkivala.

Pevačice su se slikale u kostimima i fotku postavile na društvene mreže, kao najavu u sjajnu zabavu koja nas očekuje u subotu uveče.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>