Najnovije vesti

Premijera 50 nijansi na Dan zaljubljenih 2015. (Foto)

Svetska premijera filma "Pedeset nijansi - siva" koju svi nestrpljivo iščekujemo zakazana je za Dan zaljubljenih, 14. februar 2015. godine, prenose američki mediji.

Premijera 50 nijansi na Dan zaljubljenih 2015. (Foto)Filmsku adaptaciju planetarno popularnog erotskog romana režiraće Sem Tejlor Džonson, a početak snimanja filma je zbog odlaska Čarlija Hanama kojem je trebalo da bude poverena glavna uloga, pomeren za 2. decembar.

Glavnog junaka iz knjige, milijardera Kristijana Greja, u kojeg se zaljubljuje naivna studentkinja književnosti Anastazija Stil igraće Džejmi Dornan, a studentkinju će nam dočarati simpatična Dakota Džonson.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo najavljenu premijeru i vidimo da li će film "50 nijansi - siva", naslednik istoimenog romana, takođe doživeti ogromnu popularnost!

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Nastavak filma Avatar stiže u bioskope krajem 2016. godine

Nastavak filma Avatar stiže u bioskope krajem 2016. godine

Reditelj Džejms Kameron veoma je uzbuđen zbog snimanja nastavka filma Avatar, ali i dodaje da je zbog veoma komplikovanog scenarija,  premijeru prvog nastavka  morao da odloži za godinu dana kasnije, odnosno sam kraj 2016. godine.

Vest sa videom16. januar 2015

Vil i Grejs ponovo zajedno u seriji

Vil i Grejs ponovo zajedno u seriji

Glavni junaci TV serije "Vil i Grejs", Erik Mekormak i Debra Mesing, ponovo će se zajedno naći na malim ekranima, ali ovaj put u kriminalističkoj drami.

Vest sa videom14. januar 2015

Svet

Region