Najnovije vesti

Premijera 50 nijansi na Dan zaljubljenih 2015. (Foto)

Svetska premijera filma "Pedeset nijansi - siva" koju svi nestrpljivo iščekujemo zakazana je za Dan zaljubljenih, 14. februar 2015. godine, prenose američki mediji.

Premijera 50 nijansi na Dan zaljubljenih 2015. (Foto)Filmsku adaptaciju planetarno popularnog erotskog romana režiraće Sem Tejlor Džonson, a početak snimanja filma je zbog odlaska Čarlija Hanama kojem je trebalo da bude poverena glavna uloga, pomeren za 2. decembar.

Glavnog junaka iz knjige, milijardera Kristijana Greja, u kojeg se zaljubljuje naivna studentkinja književnosti Anastazija Stil igraće Džejmi Dornan, a studentkinju će nam dočarati simpatična Dakota Džonson.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo najavljenu premijeru i vidimo da li će film "50 nijansi - siva", naslednik istoimenog romana, takođe doživeti ogromnu popularnost!

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti

Komentari

Dženifer Aniston u ulozi žene sa mentalnim problemima (Video)

Dženifer Aniston u ulozi žene sa mentalnim problemima (Video)

Iako smo navikli uglavnom da je viđamo u komedijama, Dženifer Aniston iznenadila je sve novom ulogom u filmu "Cake". Poznata glumica tumači lik žene sa mentalnim  problemima, a prema pisanju stranih medija, ova rola mogla bi da joj donese i nagradu Oskar.

Tekstualna vest26. novembar 2014

Svet

Region