x
Svet
Premijera 50 nijansi na Dan zaljubljenih 2015. (Foto)
14. novembar 2013. 11:53
Svetska premijera filma "Pedeset nijansi - siva" koju svi nestrpljivo iščekujemo zakazana je za Dan zaljubljenih, 14. februar 2015. godine, prenose američki mediji.


Filmsku adaptaciju planetarno popularnog erotskog romana režiraće Sem Tejlor Džonson, a početak snimanja filma je zbog odlaska Čarlija Hanama kojem je trebalo da bude poverena glavna uloga, pomeren za 2. decembar.

Glavnog junaka iz knjige, milijardera Kristijana Greja, u kojeg se zaljubljuje naivna studentkinja književnosti Anastazija Stil igraće Džejmi Dornan, a studentkinju će nam dočarati simpatična Dakota Džonson.





Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo najavljenu premijeru i vidimo da li će film "50 nijansi - siva", naslednik istoimenog romana, takođe doživeti ogromnu popularnost!

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

   
| More    
Film "50 nijansi - siva" već je zaintrigirao mnoge gledaoce, iako premijera nije čak ni blizu, a sada je tek objavljen i zvanični poster na kome se nalazi Kristijan Grej zagledan u Sijetl.
26. januar 2014. 13:54
Napokon je odlučeno ko će preuzeti odluku Kristijana Greja u filmu "Pedeset nijansi siva", a to će biti Džejmi Dornan, pa ženski deo publike može da odahne.
24. oktobar 2013. 10:36
Nakon što je objavljeno da su glavne uloge za film "50 nijansi siva" dodeljene glumcima Čarliju Hanamu i Dakoti Džonson, fanovi knjige pokrenuli su onlajn peticiju, kako bi još jednom pokušali da nagovore autorku knjige da promeni svoje mišljenje u izboru glumaca.
6. septembar 2013. 22:11

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus