Najnovije vesti

Premijera 50 nijansi na Dan zaljubljenih 2015. (Foto)

Svetska premijera filma "Pedeset nijansi - siva" koju svi nestrpljivo iščekujemo zakazana je za Dan zaljubljenih, 14. februar 2015. godine, prenose američki mediji.

Premijera 50 nijansi na Dan zaljubljenih 2015. (Foto)Filmsku adaptaciju planetarno popularnog erotskog romana režiraće Sem Tejlor Džonson, a početak snimanja filma je zbog odlaska Čarlija Hanama kojem je trebalo da bude poverena glavna uloga, pomeren za 2. decembar.

Glavnog junaka iz knjige, milijardera Kristijana Greja, u kojeg se zaljubljuje naivna studentkinja književnosti Anastazija Stil igraće Džejmi Dornan, a studentkinju će nam dočarati simpatična Dakota Džonson.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo najavljenu premijeru i vidimo da li će film "50 nijansi - siva", naslednik istoimenog romana, takođe doživeti ogromnu popularnost!

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Džejms Bond se snima u Novom Sadu?!

 Džejms Bond se snima u Novom Sadu?!

Najnoviji film o Džejmsu Bondu,  koga tumači Danijel Krejg, već je počeo sa snimanjem u Austriji, a od januara naredne godine ekipa se seli u Rim, nakon čega bi neki kadrovi trebali i da se snime u Srbiji, tačnije u Novom Sadu.

Vest sa videom9. decembar 2014

Svet

Region