Premijera 50 nijansi na Dan zaljubljenih 2015. (Foto)

Svetska premijera filma "Pedeset nijansi - siva" koju svi nestrpljivo iščekujemo zakazana je za Dan zaljubljenih, 14. februar 2015. godine, prenose američki mediji.

Premijera 50 nijansi na Dan zaljubljenih 2015. (Foto)Filmsku adaptaciju planetarno popularnog erotskog romana režiraće Sem Tejlor Džonson, a početak snimanja filma je zbog odlaska Čarlija Hanama kojem je trebalo da bude poverena glavna uloga, pomeren za 2. decembar.

Glavnog junaka iz knjige, milijardera Kristijana Greja, u kojeg se zaljubljuje naivna studentkinja književnosti Anastazija Stil igraće Džejmi Dornan, a studentkinju će nam dočarati simpatična Dakota Džonson.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo najavljenu premijeru i vidimo da li će film "50 nijansi - siva", naslednik istoimenog romana, takođe doživeti ogromnu popularnost!

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Bez Benisia Del Tora ne bi bilo filma o Eskobaru! VIDEO

Bez Benisia Del Tora ne bi bilo filma o Eskobaru! VIDEO

Reditelja Andrea Di Stefana su godinama fascinirale priče o svetu organizovanog kriminala, a naročito o kralju kokaina Pablu Eskobaru. Fascinacija se ubrzo pretvorila u opsesiju koja je rezultirala filmskom pričom o jednom od najmoćnijih dilera droge.

Vest sa videom21. april 2015

Best Exotic Marigold Hotel: Milioner iz blata igra kao Travolta VIDEO

Best Exotic Marigold Hotel: Milioner iz blata igra kao Travolta VIDEO

Britanska komedija „Best Exotic Marigold Hotel” iz 2012. godine je bila pravo osveženje u vidu priče o grupi britanskih penzionera koji su krenuli u avanturu, sa postavom koju su činili slavni i iskusni britanski glumci. Glavni junaci su hrabro odlučili da penzionerski život sa ostrva nastave u Indiji u "luksuznom domu za zrele godine".

Vest sa videom20. april 2015

Svet

Region