Svet

Region

Novak Đoković: Očekujem sjajno finale, između Rafe i mene nema tajni! (Foto)

Naš najbolji teniser Novak Đoković rutinski je došao do pobede nad Stanislasom Vavrinkom u polufinalu završnog Mastersa sezone u Londonu. Sjajnu partiju ocenio je kao dosadašnju najbolju na turniru, uz najavu još boljeg meča protiv Rafaela Nadala u finalu.

Novak Đoković: Očekujem sjajno finale, između Rafe i mene nema tajni! (Foto)



Trijumf: Novak Đoković osvojio Masters u Parizu - Pobeda mi je donela samopouzdanje! (Foto)
"Baš sam uživao večeras na terenu. Ovo je bila moja daleko najbolja partija do sada na turniru. Želim da čestitam i Stenu na odličnoj sezoni i neka mu sledeća godina bude još bolja", rekao je Novak Đoković posle meča u Londonu.

Srpski teniser sinoć je, bez previše problema, savladao Švajcarca Vavrinku sa 6:3, 6:3 i u ponedeljak 11. novembra od 21 sat će u finalu protiv Nadala imati priliku da brani titulu osvojenu prošle godine.

"Reč nepobedivost nije ona kojom bih opisao svoju formu. Ne postoje nepobedivi. Ne gledam previše unapred, idem korak po korak i zato mi je mnogo lakše da budem koncentrisan", rekao je Đoković.



Naredni duel u finalu biće 39. okršaj Đokovića i "kralja šljake", koji vodi sa 22:16 u pobedama.
 
"Očekujem sjajno finale. Nadam se da će navijači moći da uživaju, jer mi na terenu sigurno hoćemo. Naši dueli su uvek napeti i uzbudljivi, mnogo dobro se poznajemo. Neće biti tajni, a pobediće bolji", poručio je Đoković.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>