Region

Svet

Kolege u šoku zbog smrti Ksenije i Filipa

Tuga, neverica i bol je ono što i dalje vlada kod prijatelja i kolega Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode, koji su u utorak uveče pronađeni mrtvi u stanu na Voždovcu.

Kolege u šoku zbog smrti Ksenije i Filipa



Anabela Đogani: Imali su burnu vezu!

Tragičnu vest o smrti svoje koleginice pevačica Anabela je primila na Kopaoniku.
 Uvek je vodila buran život, često je ulazila u konflikte i imala je višak energije. Družila se sa sumnjivim osobama. Ipak, o njoj imam dobro mišljenje i tako nešto nije trebalo da joj se dogodi. Ona i Filip nisu bili skladan par. Delovali su i agresivno i čudilo me je da su uopšte opstajali zajedno.

Đole Đogani: Bila je najlepša žena na Balkanu!

Denser i jedan od Ksenijinih dobrih prijatelja kaže da je bio šokiran ovom tragedijom:
 Kseniju sam obožavao, bila je prelepa. Najlepša žena na Balkanu, a to što je Filip uradio je neverovatno. Današnja deca ne vide prave vrednosti života. Biću grub kada ću ovo reći, ali zašto nije ubio samo sebe, a nju ostavio da živi. To nije bila ljubav, tolika ljubomora je bolesna.

Ivana Škorić: Bili su bog i boginja!

Manekenka i bivša učesnica „Velikog brata" Ivana Škorić, koja je u tom serijalu bila cimerka Filipa Kapisode, još uvek je šokirana vešću da njega i Ksenije više nema.
U šoku sam, i bukvalno ne mogu da sedim. Bili su bog i boginja. Filip je bio divan, miran i porodičan čovek, nimalo agresivan. Znam ih dobro oboje i družila sam se sa njima. Koliko sam videla, jako su se voleli - rekla je ona.

Mira Škorić: Navijala sam za njih

U šoku sam. Reči su suvišne. Ne verujem da se to desilo. Kseniju sam poznavala petnaest godina kao sjajnog druga, prelepu, prezgodnu, prepametnu… Sa Filipom sam bila u kući „Velikog brata“. Tada smo se zbližili, a posle smo bili nerazdvojni. Navijala sam za njihovu vezu, znam da su se mnogo voleli, ispričala je juče pevačica Mira Škorić.

Slađana Delibašić: Niko nije očekivao

Otišla su dva mlada života.  Ksenija je bila jedna od retkih žena na estradi puna energije, poleta. Poštovala sam je. Filip je bio mlad i uspešan, iz ugledne porodice. Niko ovo nije očekivao. Mogu da zamislim kako se sada osećaju njihovi roditelji. Dok su bili među nama, svi su govorili sve najbolje o njima. Ne znam zašto se to desilo, pitam se. Najverovatnije je postojala neka ljubomora. Eto, šta ljubomora može da prouzrokuje, kaže Slađa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>