Svet

Region

Čarli Šin dobio zabranu prilaska bivšoj ženi, a sve zbog slike bombe na Tviteru!

Čarliju Šinu ipak je određena sudska zabrana prilaska njegovoj bivšoj ženi Bruk Mjuler, i to nakon što joj je glumac na Tviteru poslao fotografiju bombe kašikare!

Čarli Šin dobio zabranu prilaska bivšoj ženi, a sve zbog slike bombe na Tviteru!



Čarli Šin čestitao rođendan bivšoj ženi uz bombu kašikaru! (Foto)
Prema odluci suda, problematični glumac Čarli Šin svojoj bivšoj ženi Bruk Mjuler neće smeti da priđe na bliže od 400 metara, a takođe ne sme više ni da joj se obraća. Sud je doneo odluku u korist bivše glumčeve žene nakon što joj je Čarli na Tviteru posalo fotografiju bombe! Naime, glumac je bivšoj ženi rođendan čestitao na sasvim neuobičajen način: poslao joj je sliku bombe kašikare položene na parče torte, uz poruku "Probaj da oduvaš ovu svećicu!"

Bruk, inače lečena zavisnica od droga, je i ranije tražila zabranu prilaska, uz obrazloženje da Čarli hoće da joj podmetne drogu i time sebi obezbedi glavni argument za dobijanje starateljstva nad decom. Sud joj je tada zahtev odbio, ali posle zanimljive Čarlijeve rođendanske čestitke, se i predomislio.

Konačni rasplet u bitki nad starateljstvom ovog para očekuje se u decembru, kada će sud doneti konačnu odluku kome sinovi bivših supružnika pripasti.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>