Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop večeras: Pogledajte rimejk kultnog filma Keri (Video)

U saradnji sa distributerskom kućom Tuck, naš portal Svet Plus vam poklanja 3x2 karte za večerašnju projekciju horor filma "Keri" (Carrey), koji je na repertoaru domaćih bioskopa od 31. oktobra.

Vodimo vas u bioskop večeras: Pogledajte rimejk kultnog filma Keri (Video)



Troje najbržih čitalaca koji svoje ime, prezime i broj telefona pošalju na mail [email protected] dobiće po dve karte za projekciju filma "Keri" u bioskopu Tuckwood u 22.30 sati.

Džulijan Mur i Kloi Grej Morec na premijeri filma Keri (Foto+Video)
Ovaj napeti film rimejk je kultnog ostvarenja Brajana De Palme. Producenti su ponovo zavirili u vanvremensku priču pisca Stivena Kinga i prilagodili je današnjim adolescentima, koji znaju biti okrutni prema svojim vršnjacima i onima koji imaju problem da se uklope u društvo.



Povučenu, ali moćnu Keri tumači mlada i talentovana glumica Kloi Grejs Morec, za koju starije kolege kažu da predano i ozbiljno pristupa poslu. Odbačena od strane svojih vršnjaka i zlostavljana od strane svoje labilne i duboko religiozne majke (Džulijan Mur), stidljiva devojka, Keri Vajt (Kloi Grej Morec) oslobađa svoje telekinetičke moći. Uz pomoć novootkrivenih moći, ona teroriše mali grad u kome živi.

Film je baziran na istoimenom bestseleru Stivena Kinga (pisac Isijavanja), a sniman je u Torontu leta 2012. godine. Pogledajte trejler.



Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>