Svet

Region

Pogledajte šta Kim Kardašijan naziva poslovnom garderobom! (Foto)

Otkad je izgubila kilograme koje je nabacila tokom trudnoće, Kim Kardašijan ne izvlači se iz provokativne garderobe, a sada je promovisala novi seksi imidž, i to, kako ga je nazvala, poslovni!

Pogledajte šta Kim Kardašijan naziva poslovnom garderobom! (Foto)



Rijaliti zvezda i verenica repera Kanje Vesta, Kim Kardašijan, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju kojom pokazuje u kakvoj se to odevnoj kombinaciji ona nosi sa poslovnim obavezama. "Radni dan", napisala je novopečena mama ispod fotografije autfita koji bi retko ko mogao da ponese na svom poslu!

Tridesettrogodišnja Kim obukla je crnu poluprovidnu bluzu, koja teksturom podseća na "paukovu mrežu", te osim dela grudi pokrivenog neprozirnim materijalom, sve ostalo je na izvol'te. Na slici se ne vidi šta je Kim obukla ispod pasa, ali koliko može da se nazre, u pitanju je kožna crna suknja, izazovna koliko i poluprovidni top.



Poslovni imidž rijaliti zvezde izazvao je dosta komentara. Dok neki veličaju verenicu Kanje Vesta, masa kritičara je oplela po Kim, zasipajući je negativnim komentarima: u prvom redu, "dušebrižnici" su je opomenuli da, iako je posle porođaja smršala 20 kilograma, to očito nije dovoljno, jer joj se pojas kožne suknje previše usekao! S druge strane, Kim je navikla na "zle jezike", te se na ovo i ne obazire previše, već uživa u promovisanju svojih seksi oblina.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>