Style

Ljubav

Grazia Shopping Night 8. novembra u Ušće šoping centru (Foto)

Grazia Shopping Night – Special Edition događaj u organizaciji izdavačke kuće Attica Media SRB i magazina "Grazia" održaće se u petak 8. novembra 2013. godine, od 17 časova pa sve do ponoći, u novom centru grada – "Ušće" šoping centru.

Grazia Shopping Night 8. novembra u Ušće šoping centru (Foto)



Ovoga puta odlučili smo da Grazia Shopping Night obojimo drugim bojama, svečanim notama, balskim maskama i, naravno, nezaboravnim šoping iskustvom. Sve posetioce i kupce tokom događaja Grazia Shopping Night očekuje fantastičan šoping uz posebne akcije i specijalne popuste na cene poznatih brendova, kao i raznovrstan muzičko-zabavni program.



Poznato TV lice Ivon Jafali biće vaš domaćin u noći najboljeg šopinga. "Ušće" šoping centar ove večeri postaće epicentar dobre zabave! Na centralnoj bini sve posetioce očekuje nastup i koncert električnog ženskog gudačkog kvarteta Alektik, uz čiju će muziku plesati maskirani parovi. I na prvom spratu šoping centra moći ćete da uživate u koncertu gudačkog ansambla Čarobne žice.



Kao i uvek do sada, obezbeđena je i zabava za najmlađe. Klovnovi, dečji animatori i balon tvisteri, koji prave najrazličitije oblike od balona u sklopu "food courta", izmamiće osmehe svih mališana koji posete jesenji Grazia Shopping Night u "Ušće" šoping centru.

Obavezno pripremite foto-aparate kako biste se fotografisali sa štulašima, koji će vas plesom na svojim spravama zabavljati u toku večeri. Dok budete pravili predah od kupovine i odličnog programa, zasladite se Jaffa zalogajima sa tri različita ukusa na promotivnom štandu u prizemlju šoping centra. Kao što su svi ljubitelji Grazia Shopping Night događaja već navikli, za zvanični parfem manifestacije zadužen je Hugo Boss. Svi posetioci u Noći kupovine u "Ušće" šoping centru biće u prilici da isprobaju čak četiri parfema, dve ženske i dve muške mirisne note.

Pozivamo vas da nam se pridružite u najboljem šoping provodu ove jeseni, a brendove koji su na sniženju i popuste možete pogledati na spisku.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>