Svet

Region

Glas Susan Boyle digitalno obrađen

Pojavljivanjem u britanskom showu "Ja imam talenat", Susan Boyle postala je slavna koliko i neke holivudske zvezde. Njenu interpretaciju pesme "I Dreamed a Dream" na Youtubu pogledalo je više od 47 miliona ljudi i svi su se divili neuglednoj ženi božanstvena glasa.

Glas Susan Boyle digitalno obrađen



Ipak, izgleda da je sve bila nameštaljka. Snimak sa audicije na kojoj Susan Boyle peva navodno je digitalno obrađena pre nego što je audicija emitovana, pa Susan zato na snimku zvuči besprekorno. Vest je novinaru Evening Standarda otkrio član produkcijske ekipe showa.

Prošle nedelje kritike je  dobio i "X-Factor", zato što njihovi producenti navodno sređuju snimke pojedinih kandidata da bi zvučali savršeno. To je potvrdio i čovek koji je otkrio šta se događa u producentskoj kabini oba showa.

Dodao je da su takve stvari javna tajna u svetu muzičke industrije. Potparol showa potvrdio je da se interpretacije obrađuju pre nego se objave, ali naglasio je da to ne utiče na njihov kvalitet i ne poboljšava interpretaciju kandidata. Simon Cowell je jedan od producenata i članova žirija u "X-Factoru'" koji je strogo zabranio bilo kakvu obradu snimaka pre objavljivanja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>