Svet

Region

Pomirili se Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons!

Slavni holivudski par Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons je rešio da stavi tačku na nedavne razmirice, te da se vrate zajedničkom životu.

Pomirili se Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons!



Posle nekoliko meseci razdvojenosti, glumački par Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons su se pomirili! Slavni glumac je gostujući u emisiji "Live With Kelly and Michael" otkrio da su supružnici zajedno proveli praznik Noć veštica, u njihovom stanu u Njujorku. "Naš sin Dilan prerušio se u Hobita, ćerka Keris u damu iz 20-ih godina prošlog veka, a Ketrin je bila Sneguljica", kazao je holivudski veteran.

Inače, 69-ogodišnji glumac i 44-ogodišnja glumica u braku su od 2000. godine. U avgustu ove godine njihove predstavnik za javnost je saopštio da se slavni par "razdvojio na neko vreme, kako bi radili na svom braku". I sam Majkl je više puta izjavljivao da svi parovi imaju uspone i padove, ali da je siguran da će sve na kraju izaći na dobro. "Ponekad je ljudima jednostavno potrebna pauza, ali to ne znači da je i kraj. Svakako, ja imam nadu", govorio je Daglas.

Glumčeva nada da će uspeti da izgladi odnose sa svojom suprugom svakako je urodila plodom, te je na nedavnom gostovanju u Las Vegasu Majkl Daglas opet viđen sa svojim venčanim prstenom na ruci.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>