Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković dobio novi nadimak - Nogica Lisovića i bojlerčić stomačić!

Jutros su se na imanju u Lisoviću farmeri dobro zabavljali, i to tako što su ismevali fizički izgled Ivana Marinkovića.

Farma 5: Ivan Marinković dobio novi nadimak - Nogica Lisovića i bojlerčić stomačić!



Došao je red na Ivana Marinkovića da bude predmet šale. I to zbog njegovog pivskog stomaka! Da bivši muž Goce Tržan treba da povede računa o kilogramima, prva je primetila Mis Svetlana. "Za tvoje godine ti ne pristaje taj bojlerčić od stomaka", rekla je Mis Svetlana Ivanu pred okupljenim farmerima.

Ivana to i nije mnogo pogodilo, ali je zaključio da njegov fizički izgled ne treba nikoga da zanima. "Onda kada moj fizički izgled bude uticao na moj emotivni i seksualni život, onda ću obratiti pažnju. A da li sam ja debeo ili ne, ne tiče se nikoga", rekao je Ivan.

Potom su farmeri izgleda hteli da provere direktno da li mu je emotivni život ugrožen zbog pivskog stomaka, pa su pozvali Saru Trajanović, u koju je Ivan zaljubljen, da se i ona izjasni o njegovom izgledu.

"Ivan se jeste ugojio! Ima dobre noge, ali stomak mu je pivski", rekla je manekenka, na šta su se svi nasmejali. A da li će te reči uticati na Ivana da povede računa o kilogramima, ostaje nam da vidimo. Do tada, raspoloženi farmeri su Marinkovića prozvali "Nogica Lisovića i bojlerčić stomačić".

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>