Region

Svet

Farma 5: Lepi Mića i Ivan Marinković odbrusili Romani - Nemaš decu, ne razumeš!

Romana Panić je juče provela popodne u mirnom razgovoru, a tada je izjavila da bi volela da jednog dana postane majka. Pričala je kako je njena majka postala baka sa 42 godine, a može se desiti da ona postane majka u tim godinama.

Farma 5: Lepi Mića i Ivan Marinković odbrusili Romani - Nemaš decu, ne razumeš!



Jasno je stavila do znanja svojim sagovornicima da bi volela da postane majka, a sinoć tokom igre istine neki su joj olako rekli reči koje su je verovatno zabolele. Naime, tokom igre se povela priča o incidentu koji se dogodio između Jelene Golubović i Divne Karleuše, a Ivan Marinković i Lepi Mića branili su Divnu i rekla da bi i oni isto odreagovali.

Jelena je vređala porodicu Divne Karleuše, a o Jeleni Karleuši od početka nema lepih reči. Zato su Lepi Mića i Ivan Marinković odlučili da pitaju Romanu zašto uvek staje na stranu rediteljke, a ne brani ostale farmere koji su napadani više puta. Pevačica je objasnila da nije ničiji "drveni advokat" i da ne staje ni na čiju stranu, kao i da joj nije jasno zašto se on meša u tuđe svađe. Marinković je na to rekao da će uvek stati na stranu onoga za koga smatra da je u pravu, a uključio se i Lepi Mića.

"Ti i Jelena nemate decu. Ne znaš šta znači biti roditelj i imati dete", rekli su Ivan i Mića, a kada je Romana upitala zašto joj to govore, objasnili su da bi i oni uvek branili svoje dete kada bi ga neko napadao i da zbog toga pravdaju postupak Divne Karleuše.

Autor: M.P.
Foto. TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>