Svet

Region

Orlando Blum i Miranda Ker se razvode zbog Džastina Bibera?!

Glumac Orlando Blum i bivši Viktorijin anđeo Miranda Ker nedavno su zvanično objavili da će se razvesti, a ovoj odluci prethodila je rasprava u kojoj je glavna tema bio Džastin Biber.

Orlando Blum i Miranda Ker se razvode zbog Džastina Bibera?!



Orlando Blum i Miranda Ker se razvode!
Još početkom godine bilo je spekulacija da nešto ne štima u braku Orlanda i Mirande, a sada su se i definitivno odlučili na razvod. "Orlando je čuo da su se udvarali jedno drugom i nije nimalo bio oduševljen", istakao je izvor, govoreći o Mirandi i Džastinu Biberu koji su se našli zajedno na jednoj proslavi.

Miranda i Orlando imaju dvogodišnjeg sina Flina, a izvor dodaje kako je prelepa manekenka učila sina da izgovori Bieber Fever, Biberova groznica, a navodno je upravo ovaj 19-godišnji pevač bio uzrok za Blumovu ljubomoru, iako je Miranda od njega starija 11 godina.

Orlando Blum, tek što se rastao od Mirande Ker, a već našao novu devojku?!
Sem što postoje govorkanja da se Miranda udvarala Džastinu, postoje i spekulacije da je Orlando Blum već našao novu devojku. Naime, samo nekoliko sati nakon što je objavljeno da će se ovaj popularni par razvesti, Orlando je gostovao u jednoj emisiji gde je oduševljeno pričao o ljubljenju sa koleginicom i partnerku u adaptaciji predstave "Romeo i Julija".

Autor: M.P.
Foto: xposurephotos.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>