Lepota

Ljubav

31. Nivea BH Fashion Week Sarajevo od 2. do 4. novembra

Udruženje manekena i modnih kreatora BiH, kao organizatori najprestižnijeg modnog događaja u BiH i ove sezone ponosno Vam predstavljaju najznačajniji modni događaj u državi - Nivea BH Fashion Week Sarajevo.

31. Nivea BH Fashion Week Sarajevo od 2. do 4. novembra



Nakon 30 uspešnih sezona, etabliran kao najznačajniji modni događaj u državi, 31. Nivea BH Fashion Week Sarajevo će se održati od 2. do 4. novembra 2013. godine u kongresnoj sali hotela Holiday Inn u Sarajevu, a pod pokroviteljstvom renomiranog svetskog kozmetičkog brenda NIVEA.

Nivea BH Fashion Week: Održano veče modnog dizajna (Foto)
Sarajevo kroz Nivea BH Fashion Week, u tri dana trajanja ovog značajnog tradicionalnog modnog događaja ponovo će biti centar mode, vrhunskog dizajna i stila. Naime, 31. Nivea BH Fashion Week Sarajevo svojim posetiocima predstaviće najkvalitetnije aktere tamošnje modne scene. Ovdašnja modna publika, predstavnici sedme sile i šira publika uživaće u kreativnom stvaralaštvu najznačajnijih domaćih autora i modnih kuća, talentovanih mladih kreatorskih nada, te kolekcijama dizajnera iz inostranstva - što obećava vrhunski modni užitak.

Vrednost projekta je popularizacija domaćeg BH modnog dizajna i afirmacija mladih umetnika, što je prepoznala i NIVEA kao jedan od brendova koji se najlakše prepoznaju i kojima se najviše veruje. Nivea kao poznati svetski kozmetički brend kroz BH Fashion Week Sarajevo spaja umetnost, modu i dizajn u prepoznatljiv bosansko-hercegovački proizvod.

Tokom godina postojanja Nivea BH Fashion Week Sarajevo kao modno-
kulturno događanje s najdužom tradicijom u Bosni i Hercegovini, dosegao je nivo najpoznatijih svetskih fashion weekova, a njegov generalni pokrovitelj Nivea pokazao se kao istinski modni pokrovitelj. Neosporno je definisao bh. društvenu scenu, podigao medijske standarde te udahnuo Sarajevu dašak svetske metropole dva puta godišnje.

Autor: B.B.
Foto: bhfashionweek.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>