Svet

Region

Džejk Gilenhal pokazao upale obraze: Drastično smršao za novu ulogu! (Foto)

Džejk Gilenhal, poznatiji kao "Princ Persije", još jedan je u nizu glumaca koji je morao drastično da smrša zarad uloge.

Džejk Gilenhal pokazao upale obraze: Drastično smršao za novu ulogu! (Foto)



Holivudski glumac Džejk Gilenhal šokirao je preksinoć javnost na "Holivudskim filmskim nagradama". Glumac se pojavio vidno mršaviji, sa potpuno upalim obrazima, te su se mnogi zabrinuli da li boluje od kakve bolesti. Međutim, sve ih je umirio objašnjenjem da je za takav njegov izgled zaslužna nova uloga!


Foto: Karl Larsen/INFphoto.com

Kao pravi profesionalac, za film "Nightcrawler" je Džejk Gilenhal sproveo surovu dijetu, kako bi verno na filmsko platno otelotvorio novinara koji naleće na raznorazne opasnosti losanđeloskog podzemlja. "Hteo sam i bukvalno i figurativno da izgledam izgladnelo", priznao je holivudski glumac.

Tridestdvogodišnji glumac je kazao da je smršao desetak kilograma, a kada je upitan da podeli neki savet kada je gubljenje kilograma u pitanju, Džejk je rekao: "Stvarno volim ovaj film! Eto tako sam to postigao, bez ikakve posebne tehnike!"

Glumac koji je u "Princu Persije" pokazivao svoje izvajane mišiće, te 2009. godine bio proglašen najseksi muškarcem na svetu od strane magazina "People", teško da se sa sadašnjim izgledom može nadati nekadašnjem statusu.

Autor: T.I.
Foto: REX

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>