Lepota

Ljubav

Severina trening: U rekordnom roku do vretenastih bedara (Foto)

Bedra su simbol ženstvenosti i požude kom pridajemo veliku pažnju. Kako je ovaj deo tela omiljeno "sklonište" za celulit s tendencijom spuštanja u nemilosrdnoj borbi sa silom teže, ovaj deo tela zahteva posebnu pažnju, odnosno ciljano i predano vežbanje.

Severina trening: U rekordnom roku do vretenastih bedara (Foto)



Kako je Severina kratkim haljinama otkrila vretenasta i čvrsta bedra, potražili smo savet njenog ličnog trenera koji nam je otkrio kako svaka žena uz malo volje može primeniti trening popularne zvezde na sopstvenom telu i pri tome postići fantastične rezultate.

Ključ za tajnu kako i nakon kasnih 30-tih bedra održati u formi i bez celulita pre svega se nalazi u vježbanju.

Severina dobila potpisan dres od Edina Džeka! (Foto)
Funkcionalni trening usmeren na jačanje snage mišića i postizanje kondicione izdržljivosti, način je na koji Severina telo priprema za naporne scenske nastupe. Njegov rezultat je besprekorna telesna forma s pažnjom usmerenom na izdužene i čvrste mišiće bedara.


Foto: Pixsell

Odlazak na trening tri puta nedeljno pod nadzorom ličnog trenera Marka Pape Severina praktikuje već duži period, a uoči nastupa u sklopu nove turneje udvostručuje ritam vežbanja. On se sastoji od ciljanih vežbi za jačanje snage mišića koje se izvode na T-rex spravi za vežbanje i sklopu vežbi "marinci", usmerene na kondicionu spremnost i snagu. Drugi ciklus treninga uključuje ciljane kardio vežbe kojima se postiže kondicija, a izvode se na veslačkom ergometru, orbitreku i biciklu.

Nina Badrić i Severina poput Džej Lo i Bijonse: Lukavi trik za savršene noge (Foto)
Vežbe osmišljene za Severinu usmerene su na rad mišića celog tela zbog prirode njenog posla, dok za čvrsta bedra Marko Papa otkriva posebne vežbe.

"Za izdužene i čvrste mišiće bedara preporučujem pak ciljano izvođenje 3 zlatne i najjednostavnije vežbe koje praktikuje i Severina, a primerene su za svaku ženu i vežbanje kod kuće".


Foto: Pixsell

Na prvom mestu su čučnjevi, potom iskoraci i na kraju marinci (3 uzastopne vežbe koje uključuju do deset ponavljanja na način da se smenjuju čučanj, sklek i skok).

Svaku pojedinačnu vežbu potrebno je izvesti u tri navrata po deset ponavljanja. Marko ističe kako pomenuti trening u rekordnom roku daje rezultate čak i ako se do sada niste kontinuirano bavili sportom.

Autor: B.B.
Izvor: zadovoljna.hr
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>