Region

Svet

Ana Nikolić: Uživam sama i ne treba mi muškarac

Pevačica Ana Nikolić, zajedno sa produkcijskom kućom DM Sat putuje u Crnu Goru, gde će snimiti šest spotova sa njenog novog albuma "Mafija kafe".

Ana Nikolić: Uživam sama i ne treba mi muškarac



Iako su mediji toliko brujali o njenom lošem finansijskom stanju i da je bankrotirala, Ana je uspela da plati nekoliko desetina hiljada evra kako bi obradovala svoje fanove.

”Jako sam uzbuđena i usredsređena na taj projekat! Sa snimanjem počinjemo već sledećeg ponedeljka i to širom Crnogorskog primorja, na brojnim atraktivnim lokacijama i sa više desetina vrhunskih manekena. Pune dve nedelje sa ekipom od 15-ak ljudi boraviću u Budvi, gde će nam biti baza za putovanja po ostalim gradovima u zavisnosti od lokacija koje su adekvatne scenariju i samoj numeri! Znam samo da će spotovi svakoga ostaviti bez daha”, otkrila je Ana.

Ana je priznala da posle raskida sa švajcarskim biznismenom Daliborom Matićem nije pronašla čoveka svog života, već uživa u samoći.

“Zaljubljena jesam, ali u sebe! Meni sada da naiđe i princ na belom konju, verujte da ne bih imala vremena ni da ga pogledam! Muškarci me trenutno ne zanimaju! Ne znam gde mi je glava od posla. Svakodnevno vežbam koreografije za spotove, a pored toga dosta i nastupam”, ističe Ana.

Ona se takođe osvrnula i na pisanje i komentarisanje medija, kada su se pojavile njene golišave slike na kojima ističe bujno poprsje:  “Kome se ne sviđa neka ne gleda! Ja se ne stidim ničega što sam do sada u životu uradila! Znam da su fotke odrađene profesionalno i da na njima nema ništa vulgarno! Budući da sam na prethodnom albumu furala malo konzervativniji stil, na nagovor prijatelja i saradnika odlučila sam se za provokativniju varijantu”, zaključuje Ana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>