Region

Svet

Ana Kokić: Leže mi energični nastupi, a komentar Slađane Milošević više govori o njoj! (Foto)

Iako je u prvoj epizodi osvojila najmanji broj glasova, Ana Kokić je već ove subote zablistala u punom sjaju i svojim nastupom oduševila žiri, publiku, ali i kolege. I to ne samo glasom, već i pravom akrobatskom tačkom!

Ana Kokić: Leže mi energični nastupi, a komentar Slađane Milošević više govori o njoj! (Foto)



Odmah nakon pobede u drugoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato", pobednica je ispričala za Prvu zbog čega joj je više "legla" Pink i šta misli o izjavama Slađane Milošević povodom njene prošlonedeljne imitacije.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić kao Pink je drugi pobednik! (Foto+Video)
"Sve zavisi od zadatka koji dobijemo. U prvoj emisiji sam bila statična jer je i nastup Slađane Milošević bio takav, dok sam u drugoj emisiji imala nešto što bi retko ko uspeo da izvede. Više mi leže energični nastupi i pesme kao što to radi Pink, ali opet kažem sve zavisi od zadataka koje dobijamo. Znam samo da sam u oba slučaja dala sve od sebe a tako ću i nastaviti do kraja", rekla je Ana komentarišući jučerašnju pobedu, alii to što je u prvoj epizodi po broju glasova bila na poslednjem mestu.

Da li su te pogodili komentari Slađane Milošević koja je tvoju prošlonedeljnu imitaciju ocenila kao "mrtvilo"?

Tvoje lice zvuči poznato: Slađana Milošević imitaciju Ane Kokić nazvala mrtvilom (Foto+Video)
"Ona je svojim komentarima više rekla o sebi nego o meni. Sa velikim poštovanjem sam prišla njenom liku i delu, ali kad neko negativno gleda na sve onda je bespotrebno i beskorisno trošiti reči. Ovo je ipak šou koji treba da zabavi publiku."

Šta ti najteže pada u šou?

"Moram priznati da mi ništa nije teško, jer uživam u pripremama i treninzima. To je ono što volim i što me ispunjava: muzika, ples, gluma... U drugoj emisiji sam imala zahtevnu koreografiju, a malo vremena da sve to uvezbam. Nije mi bilo lako, ali sam dala sve od sebe da nastup izgleda spektakularno. Hvala igračima i koreografu Milanu Gromiliću!"


Foto: Blic

S kim se najviše družiš na snimanjima?

"Svi su sjajni, pozitivni i lepo sarađujemo. Ne gledamo jedni na druge kao na konkurenciju već se trudimo da i nama bude zanimljivo i zabavno tokom priprema i snimanja. Sjajna ekipa!"

Da podsetimo, Ana je sinoć imala najzahtevniji zadatak, jer pevačicu Pink nije morala da imitira samo glasom i stasom. Naime, njen nastup uključivao je i veoma tešku i opasnu koreografiju na čeličnoj konstrukciji koja je nekoliko metara bila izdignuta iznad bine. Uz akrobaciju i ples, ona je uspela da dočara i specifičan dubok glas svetske zvezde, te se žiri složio da su u jednom momentu pomislili da je prava Pink na sceni, a ne naša Ana.

Takođe, posebno ju je pohvalila Marija Mihajlović, koja je rekla da je Pink ovu koreografiju spremala sigurno mesec dana, dok je Ana na raspolaganju imala samo dan i po!

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>