Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić kao Pink je drugi pobednik! (Foto+Video)

Druga epizoda spektakularnog i nadasve inspirativnog muzičkog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" donela je gledaocima još više zabave i smeha, a drugi pobednik ovog humanitarnog serijala je Ana Kokić!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić kao Pink je drugi pobednik! (Foto+Video)



Nakon što je u prvoj epizodi pobedu odnela glumica Tamara Dragičević imitirajući Lejdi Gagu, na pobednički tron je ove nedelje stala Ana Kokić kao Pink i osvojila 1.000 evra koje je po svom izboru donirala maloj Uni Savić iz Beograda, koja ima dve godine i boluje od leukemije. Gostujući član žirija ove nedelje bila je Severina.



Ana je otvorila drugu epizodu i na scenu stupila prerušena u Pink. U saradnji sa Milanom Gromilićem koji joj je pomogao da savlada izuzetno zahtevnu i opasnu koreografiju za pesmu "Sober", plavokosa pevačica je zadatak ispunila u svakom smislu! Bosonoga, u ljubičastom korsetu i frizurom kao čuvena Pink, pokazala je iznenađujuće akrobatske veštine i svojom hrabrošću zadivila celokupan žiri i publiku šoua Tvoje lice zvuči poznato.

Prošlonedeljni sjajni "Mik Džeger", Skaj Vikler, imao je zadatak da dočara kralja romske muzike Šabana Bajramovića. U tome je i uspeo. Naime, ko nije bio upućen, teško je mogao pretpostaviti o kome se zapravo radi ispod maske. Sjajnim vokalom i gestikulacijom identičnoj Šabanovoj, Skaj je od Severine dobio kompliment: "Nebo ti je granica", fascinirao je i Mariju, dok je ostatak žirija imao sitnih zamerki.

Tvoje lice zvuči poznato: Prvi pobednik Tamara Dragičević kao Lejdi Gaga! (Foto+Video)
Pravo iznenađenje bio je Nenad Knežević Knez koji je već prošle nedelje pokazao da se odlično snalazi u tuđoj koži. Sa neverovatnom maskom i likom Josipe Lisac izazvao je ovacije čim je stupio na scenu. Iako je prvi put u životu na štiklama i u suknji te bez brade posle 23 godine, Knez je odlično otpevao "Gdje Dunav ljubi nebo" i prvenstveno obradovao Severinu koja je Josipin obožavalac, ali je fascinirao i čitav žiri pa je dobio veliko "Bravo!".



Prošlonedeljna pobednica Tamara Dragičević večeras je bila niko drugi do Severina! Sa krunom na glavi, verodostojnim pokretima i dalmatinskim govorom Tamara je opet, po rečima žirija, pokazala svoj talenat i sjajne glumačke sposobnosti, a sama Severina nije želela da komentariše svoju imitaciju, pa joj je udelila komplimente za izgled i pokazala da je više nego zadovoljna.

Željko Šašić imao je nesumnjivo najteži zadatak! U isto vreme da liči na Dina Merlina i Vesnu Zmijanac uz taktove velikog hita "Kad zamirišu jorgovani". Jednom polovinom tela bio je prerušen u Merlina, a drugom u Vesnu. Uz igru senki u ogledalu da bi se video i Merlinov i Vesnin profil, Željko je dobio ogroman aplauz, a i sve pohvale žirija za pevanje i dvostruku imitaciju. Severini je ovo bio najbolji nastup, a Ivan je u svom maniru prokomentarisao: "Dobra si riba, recimo, Knez mi se nije dopao".

Čast da otelotvori sjajnog umetnika i neprežaljenog Balkanskog anđela imao je Aleksa Jelić. Podsetio nas je na Tošeta Proeskog i vizuelno i vokalno, a žiri je bio impresioniran njegovim glasom i složan da je transformacija bila neverovatna.



Priliku da se na nekoliko minuta oseti kao slavna Dženifer Lopez imala je Goca Tržan. Providni kostim, tamna perika i nimalo laki pokreti velike igračice i zvezde doprineli su da Goca dočara Džej Lo, koja joj je kako kaže dobro legla. Žiri je bio zadovoljan, a Ivan se našalio pitanjem: "Da li su ti nešto dodavali na telu?", aludirajući na Dženiferin adut - guzu.

Boris Milivojević kročio je na scenu kao panonski mornar Đorđe Balašević. Sede kose, uz statičnu koreografiju, autentičnu mimiku i stihove "Ne lomite mi bagrenje", probudio je emocije devojaka. Severinu je imitacija podsetila da mora otići na Balaševićev koncert, a našalila se i da nije znala da je toliko osedeo. Ivan i Katarina dodali su da je maska bila promašena, a s druge strane, u jednom su se složili svi - da je otpevao sjajno.

Mlađana Sara Jovanović impresionirala je svojom transformacijom i vokalnom imitacijom Olivera Mandića, ali ne i izgledom. Na sceni se presvlačila i ponovo nosila kratku periku, a Ivan joj je rekao: "Dosta ružno izgledaš ovako". Severini je Sara prekrasna ličnost, a Marija je dodala da je rođena za scenu i da ne treba da se plaši novih zadataka.



Snežana Babić Sneki je nastupila pod imenom Jelena Karleuša, u belom kostimu i sa dugom plavom perikom, i zaista u momentima podsetila na JK. Scenskim nastupom očarala je žiri, a njen stas na čelu sa dugim nogama nije promakao ni Severini, koja je rekla da joj na tome može pozavideti čak i ona.

Sjajna zabava i novi zadaci naših VIP takmičara očekuju nas već naredne subote, a do tada pogledajte kako je izgledala pobednička imitacija - Ana Kokić i Pink!



Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>