Region

Svet

Farma 5: Slobodan Đurković i Čupo Kalač duelisti! Pridružuje im se direktno nominovana Sara!

Još jedno veče nominacija na imanju u Lisoviću je završeno, te je i odlučeno o farmerima koji će se sutra u Areni boriti za ostanak u rijalitiju.

Farma 5: Slobodan Đurković i Čupo Kalač duelisti! Pridružuje im se direktno nominovana Sara!



Farmeri su birali između ovonedeljnih sluga Marijane Leontijević i Slobodana Đurkovića. I odabrali: mladi pevač ide sutra u Arenu!

Maltene do samog kraja je bilo neizvesno ko će odneti većinu štapića. Presudio je ovonedeljni gazda Lepi Mića čiji je štapić vredeo dva glasa, i on ga je dodelio Slobodanu Đurkoviću. Gazda je svoju odluku objasnio time što je navodno siguran da ako Sloba ode u izolaciju, on će se i vratiti, što nije siguran i za Marijanu, a voleo bi da ostane jer je, po njegovom mišljenju, manekenka na imanju našla "neku emociju, neku vezu". Pretpostavljamo da je Lepi Mića mislio na vezu sa Markom Vukotićem.

Iznenađujuće je to što su među onima koji su Marijani dodelili po štapić i njen bivši dečko Boris Stamenković i farmer za kojeg se sumnjalo da može da joj postane budući, Marko Vukotić. Oni su svoju odluku obrazložili time da je Marijana sjajna devojka, ali i da im je Sloba odličan drug, te da ne bi mogli da zamisle imanje bez njega.

Pored Slobodana Đurkovića, u izolaciju da uči pred sutrašnju borbu ide i Čupo Kalač  koji je dobio najmanje glasova publike.
 
Njima će se u Areni sutra pridružiti i manekenka Sara Trajanović, koja je direktnom nominacijom kažnjena jer je pre nekoliko dana polila Jelenu Golubović vodom.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>