Style

Ljubav

Šiške su ponovo u trendu

Šiške su se ove godine i zvanično vratile na velika vrata, a bez obzira da li imate kovrdžavu, talasastu, ravnu ili kratku kosu, postoje šiške savršene baš za vas.

Šiške su ponovo u trendu



Ukoliko se još uvek niste odvažili na ovaj korak koji će vašem licu podariti sasvim novi izgled, neke od slavnih ličnosti poslužiće vam kao dobar primer.

Ako ne želite mnogo da skraćujete kosu, ali biste ipak hteli neku promenu, dovoljno je da izgled osvežite šiškama.

Uz stepenasto ošišanu kosu dobro stoje istanjene šiške na čelu, mogu da budu i asimetrične.
   
Uz ravnu dugačku kosu možete isprobati guste šiške koje padaju ispod obrva.

Kratke šiške odlično pristaju uz istanjenu kosu na krajevima i gustu na temenu, posebno one sa izraženom asimetrijom koju treba određivati prema obliku lica.

Trend sezone su i slojevite šiške koje se nose uz gustu dugačku kosu sa izraženim volumenom. Ako vam šiške na čelu smetaju i teško vam je da se na njih naviknete, možete da ih nosite i sa strane.

Imajte na umu da je šiške potrebno skraćivati gotovo svake dve nedelje, ali nemojte se plašiti da ćete zbog njih kosu morati da perete češće. Ako vam je lakše, možete ih oprati svaki put kada se umivate te ih ponovo oblikovati bez potrebe za pranjem cele kose.

I svakako, ako se odlučite na šiške nemojte ih vezivati gumicama, sakrivati iza rajfova ili kopčati šnalicama - pustite ih da se vide i slobodno padaju dok su još u modi.

Autor: B.B.
Izvor: Magazin.net.hr
Foto: rosie2010.hubpages.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>