Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Koreograf Milan Gromilić o VIP imitatorima i kako ih priprema

Koliko je teško VIP imitatorima u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", a i ko će imati najzahtevniju tačku u narednoj epizodi, otkriva baletski igrač Milan Gromilič, koreograf ovog šou programa.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Koreograf Milan Gromilić o VIP imitatorima i kako ih priprema



Prvak "Pozorišta na Terazijama", baletski igrač i bivši učesnik "Survajvera", Milan Gromilić, predstavio se prošle subote širokom auditorijumu i kao vrsni koreograf šoa "Tvoje lice zvuči poznato". Milan je u razgovoru za Prvu otkrio ko će imati najzahtevniji zadatak sledeće subote, za koga navijaju njegove ćerke i koja koreografija mu je bila najbolja u prvoj epizodi.

Koliko u proseku traju pripreme jednog kandidata?

"Svaki takmičar ima šest dana za pripremu. Što se koreografije tiče, prvo radimo samo takmičar i ja, a onda posebno radim sa igračima. Na kraju ih spajam i vežbamo sve dok ne bude savršeno!"

Kako izgledaju faze kroz koje prolazite dok spremate koreografiju?

"Sve zavisi od toga koju numeru spremamo. Ukoliko je takmičar sam na sceni ili samo sa bendom, a bez igrača, koncentrišemo se na neki karakteristični pokret osobe koju takmičar imitira. Tada se trudim da što više radimo na liku i emociji. Ukoliko izvođač ima zahtevnu koreografiju, vežbamo do najsitnijih detalja. Taj proces ume da bude težak i naporan, ali moram da pohvalim naše učesnike za trud i maksimalno zalaganje."


Foto: Facebook

Sa kim je bilo najlakše raditi do sada?


"Imamo dvoje glumaca i osmoro pevača. Glumci imitaciju rade na Akademiji i njima je možda lakše da uđu u lik. Međutim, svi pevači u ovoj ekipi su zaista glumački nadareni i bio sam prijatno iznenađen. Recimo, oduševila me je Ana Kokić količinom profesionalizma kada smo vežbali numeru u jednoj teškoj skalameriji. Sve je uradila što sam od nje tražio, cela se izgrebala, a reč nije rekla. Naravno, proizvod je fascinantan. Videćete već u subotu!"

A najteže?

"Svi su oni profesionalci ostvareni u svojim karijerama, tako da za sad nema problema. Najteže je kada treba da promene pol, naročito muškarci u žene. Nije lako nositi dvanaesticu, igrati i pevati, a u isto vreme biti šarmantan. Niko nije zahtevan za saradnju."

Kojom koreografijom u prvoj epizodi si lično bio najzadovoljniji?

"Dvoumim se između Lejdi Gage i Čole!"

Čija koreografija će biti najzahtevnije u drugoj epizodi?

"Koreografija Ane Kokić i Goce Tržan."

Kako su se ćerkicama svideli takmičari i da li imaju svoje favorite?

"Naravno. Sara Jovanović im je miljenica. Nju obožavaju."

Autor: T.I.
Izvor: prva.rs
Foto: pulsonline.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>