Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković i Vajs se umalo potukli! Sprečio ih Edin Škorić!

Svađa na imanju u Lisoviću definitivno ne manjka, a sinoćna između Ivana Marinkovića i Vajsa umalo da preraste i u fizički obračun.

Farma 5: Ivan Marinković i Vajs se umalo potukli! Sprečio ih Edin Škorić!



Sinoć je bilo napeto na Farmi, jer je Produkcija rešila da disciplinuje farmere, te najavila Paklenu nedelju. Farmerima je stiglo pismo da sve što su kupili u supermarketu prošle sedmice i dobili kao nagradu, moraju da skupe na jednu gomilu i da predaju na kapiji imanja. Farmeri opet nisu izvršenju pristupili stopostotno, već su pokušali da tu i tamo sakriju po neki slatkiš.

Međutim, Zadruga se nije dala prevariti, pa je farmerima stiglo još jedno pismo, kojim im je naloženo da hrana ne sme stajati ni na jednom drugom mestu što u kući što na čitavom imanju, osim u ostavi, te su farmeri morali da izvrnu svoje štekove i sve iznesu na trpezarijski sto, te je to trajalo pola noći dok neposlušni farmeri nisu iz skrovišta izvukli i poslednju kesicu instant kafe.

A kad god je hrana u pitanju, farmeri se posvađaju, pa je tako bilo i posle ove odluke Zadruge. U tumačenju pisma posvađali su se Ivan Marinković i Danimir Vajs! U svojoj prepirci su se sve više zahuktavali, da bi naposletku Ivan napao Vajsa da je štekara i da krije hranu po ćoškovima, na šta se denser opasno iznervirao tvrdeći da nema nijedan štek, te da ono što je izneo na sto nije bilo njegovo, već iz fioke Marka Vanile.

Dvojica farmera su počeli da se časte najrazličitijim psovkama i uvredama, te je Marinković denseru poručivao da je ljigavac i da mu se svi na Farmi potajno smeju. U Vajsovu odbranu stala je Divna Karleuša, pa se zahuktali Marinković i na nju obrušio.

Konačno, Ivan je izgubio kontrolu kad je Vajs pomenuo izvesnu "Suzanu iz Borče", na šta je Marinković razulareno skočio i krenuo na densera. Da ga Edin Škorić nije zadržao, verovatno bismo sada imali još jednog diskvalifikovanog učesnika Farme.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>