Style

Ljubav

Bez dijete: Pametne pantalone koje sužavaju noge za trećinu! (Foto)

Većina žena muku muči sa širokim bokovima, a u najvećem broju slučajeva dijete ne pomažu. Izlaz postoji - "pametne pantalone"!

Bez dijete: Pametne pantalone koje sužavaju noge za trećinu! (Foto)



Jedna od najpoznatijih ljubiteljki mode koja ne prati trendove nego ih stvara, jeste njujorška modna ikona Olivia Palermo. Njene "street style" kombinacije jedne su od osnovnih predloga u modnim magazinima i blogovima, a poslednja u kojoj je prošetala u društvu svog čupavog ljubimca istakla je novi trend koji će nesumnjivo obožavati žene širom sveta.

Veliki modni hit koji su brojne dame prihvatile oberučke bile su pre nekoliko sezona pametne haljine. One, naime, zahvaljujući optičkim iluzijama sužavaju struk i naglašavaju bokove.

Filozofija koja jednim odevnim komadom garantuje savršen izgled figure pretočena je ove sezone na pametne pantalone. Jednostavan kroj koji prati liniju noge zahvaljujući beloj bočnoj crti stanjuje bedra i stvara iluziju do trećine uže noge.


Foto: JLP

Poznata trendseterka Olivia Palermo pametne pantalone je kombinovala uz sivi pleteni džemper i crne ravne cipele, te pokazala primer kako 'furati' novi trend.

Autor: T.I.
Izvor: zadovoljna.hr
Foto: zadovoljna.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>