Region

Svet

Farma 5: Ekrem Jevrić kao seks instruktor! Savetuje Jelenu Golubović i Čupu!

Ekrem Jevrić voli da savetuje farmere po pitanju svega i svačega, a naročito mu se dopalo da deli savete o seksu, te ih nesebično daje Jeleni Golubović.

Farma 5: Ekrem Jevrić kao seks instruktor! Savetuje Jelenu Golubović i Čupu!



Farma 5: Ekrem Jevrić tvrdi da je gledao seks Jelene Golubović i Čupe (Video)
U jutarnjoj atmosferi u dvorištu sedeli su Ekrem Jevrić, gazdarica Jelena Golubović i Čupo Kalač, te je Ekrem iskoristio priliku da ovaj par tu i tamo posavetuje. Međutim, ni sam Ekrem nije mogao stopostotno da se odluči treba li ovaj par da ima seks na Farmi ili ne. Čas je govorio da ovde ipak ne treba ništa da rade, a čas im je davao čak i eksplicitne upute kako bi trebalo da "funkiconišu" u krevetu.

"Dva puta ti, dok on jednom! Mada, ovde nema uslova", zaključio je Ekrem govoreći o tome kakve užitke Jelena treba da pruži Čupi. "Ovde i nije baš higijenski, a imam i slabo grlo", podržala je Ekrema rediteljka, a onda je i Čupi uputila komentar da bolje da "to" najpre on radi, pa onda ona. Čupo se nije složio, pa je uzvratio: "Prvo žena to radi, pa tek onda ja, ali treba dobro da izglođeš kako ti je Ekrem rekao!"

Farma 5: Ekrem Jevrić ispipao grudi Jelene Golubović! (Foto)
Inače, Ekrem je Jeleni već u više navrata davao instrukcije kako da bude što atraktivnija, pa se nije libio da joj, radi toga, "ručno" podigne grudi, ili pak da traži da mu pokaže gaćice, čisto da vidi kakav donji veš rediteljka nosi, pa da proceni da li je to dovoljno seksi, ili treba da se menja. Pošto je ozbiljno shvatio svoju ulogu seks instruktora, ne smemo ni da zamislimo šta će biti ukoliko njegovi učenici krenu da teorijsku nastavu sprovode u delo.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>