Svet

Region

Kris Džener potrošila skoro milion dolara na plastične operacije

Kris Džener, majka i menadžerka čuvenih sestara Kardašijan, potrošila je milion dolara ne bi li izbrisala godine sa svog lica i zadržala zategnuto telo, otkrila je njena rođena sestra.

Kris Džener potrošila skoro milion dolara na plastične operacije



Tajnu dobrog izgleda najpoznatije rijaliti mame na svetu otkrila je njena tri godine mlađa sestra Karen Hjuton. "Ceo svet zna koliko je Kris sujetna. Bila je deblja kao dete, i već sa 15 godina je postala strašno opterećena svojim izgledom", poverila se Karen američkim medijima.

Inače, 57-ogodišnja Kris se nikada nije libila da prizna da tajna njenog mladalačkog izgleda leži u estetskoj hirurgiji. Ona je i pred kamerama, u rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima", obavila nekoliko estetskih zahvata: dva puta je uvećavala grudi, a peglala je i bore na licu.

Manje poznata sestra ultra popularne rijaliti mame je medijima otkrila ne samo koliko novca je otišlo na očuvanje dobrog izgleda njene sestre, već i stav da je Kris opterećena novcem, i da je to zapravo jedino ono što je pokreće. "Izašla je iz materice govoreći Gde je moj ferari", slikovito je sestru opisala Karen, koja inače nije bila deo porodičnog rijalitija starije sestre.

Autor: T.I.
Foto: gossipcenter.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>