Style

Ljubav

Grazia Shopping Night na četiri lokacije u Beogradu (Foto)

Večeras, 11. oktobra sa početkom u 19h na četiri lokacije u Beogradu održaće se "Grazia Shopping Night", popularna noć kupovine sa brojnim popustima.

Grazia Shopping Night na četiri lokacije u Beogradu (Foto)



"Grazia Shopping Night" održaće se u centru Beograda u Knez Mihajlovoj, na Novom Beogradu u "Delta City-u", Zira shopping centru i Sava Centru. Trajaće pet sati u periodu od 19h do 00h, a u ovom periodu na popustu će se naći mnogi popularni brendovi. Na sniženju će se tokom noći kupovine naći sportska oprema, obuća, nakit, donji veš, kozmetika, knjige i još mnogo markiranih stvari na popustu između 10% i 40%.

Posetioce "Grazia Shopping Night-a" u Delta City pored odlično kupovine zabavljaće i Sevdah Baby koji je pripremio odličan repertoar i garantuje dobru zabavu. Kako bi posetioci stigli da obiđu sve lokacije, Grazia Shoping Night Taxi čekaće ispred Palate Albanije i svakih pola sata voziti ka Delta City-u i Zira Šoping centru.

Pogledajte koji će se sve brendovi naći na popusti u centru Beograda. Sem toga, i u centru Beograda za zabavu je zadužena plesna škola "Vračar", kao i nekoliko DJ-eva na više lokacija.




Pogledajte spisak brendova koji su na popustu u Delta City-u.











Pogledajte brendove na popustu koje možete naći u Zira šoping centru, a gde će za animaciju prisutnih biti zadužen "Disco Zira". Šoping centar pretvoriće se u diskoteku i u toku pet sati uživaćete u zvucima house muzike i saksofona.



Ovo je lista brendova koji će se naći na popustu u Sava Centru.



Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>