Svet

Region

Gvinet Paltrou: Mom mužu ne smetaju seksi scene koje snimam!

Holivudska zavodnica Gvinet Paltrou opet zavodi u svom novom filmu, a seksi scene koje je snimala u izazovnom donjem vešu, otkriva glumica, nimalo ne smetaju njenom suprugu muzičaru Krisu Martinu.

Gvinet Paltrou: Mom mužu ne smetaju seksi scene koje snimam!



U novom filmu "Thanks for sharing", Gvinet glumi suprugu muškarca koji je zavistan od seksa, te i ne čudi što film obiluje mnogim golišavim scenama. U jednoj od njih, holivudska plavuša nastoji da začini seksualni odnos sa svojim filmskim suprugom Markom Rufalom, te u izazovnom donjem vešu priređuje striptiz i izvodi "ples u krilu".

Sigurni smo da filmskom mužu takva scena nije smetala, ali kako je reagovao stvarni suprug holivudske plavuše, pevač benda "Koldplej" Kris Martin? Gvinet kaže da je Kris vrlo otvoren, i da nije reagovao nimalo negativno na provokativnu filmsku scenu sa Rufalom, te da uvek zajedno čitaju scenario pre no što prihvati film. Ovakvu otvorenost, međutim, nije pokazala i supruga Marka Rufala koja, kako kaže Gvinet, nije htela uopšte ni da pogleda film zbog pomenute seksi scene.

Inače, Gvinet Paltrou je tokom devedesetih kratko bila verena za kolegu Bred Pita. Ta veridba je otkazana, a u bračne vode holivudska glumica uplovila je sa muzičarem Kris Martinom s kojim je u braku već deset godina i imaju dvoje dece.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>