Svet

Region

Čarli Hanam odustaje od glavne uloge u Pedeset nijansi sive?!

Zbog ogromnog nezadovoljstva odabirom glumca Čarlija Hanama da tumači lik Kristijana Greja iz kontroverznog romana "Pedeset nijansi sive", glavni glumac izgleda odustaje od uloge, šuška se u američkim medijima.

Čarli Hanam odustaje od glavne uloge u Pedeset nijansi sive?!



Čarli Hanam, zvezda serije "Sinovi anarhije" razmišlja o napuštanju filma "Pedeset nijansi sive" nakon što su obožavateljke lika koji je trebalo da tumači, Kristijana Greja, potpisale peticiju za promenu glavnog glumca. Navodno su obožavateljke do sada skupile 70.000 potpisa, a takođe su dolazile i na snimanje serije "Sinovi anarhije" ne bi li Hanama vređala, pa ga i time naterale da svoju ulogu prepusti nekom drugom.

Kada je objavljena vest da će Čarli Hanam tumačiti ulogu Greja, fanovi opsednuti ovim likom iz kontroverznog romana su se digli na noge, jer je njihova želja bila da tu ulogu tumači Met Bomer. Takve reakcije su naravno povredile engleskog glumca, ali još uvek ne postoje zvanične potvrde da će od uloge i odustati.

Inače sam Hamer je u više navrata izjavio da između njega i glavne glumice u filmu, Dakote Džonson, postoji snažna hemija, te da se već raduje snimanju filma za koji se šuškalo da će sado-mazo kostime kreirati bivša Spajsica Viktorija Bekam.

Očekuje se da će ovo filmsko ostvarenje ugledati svetlost dana u avgustu iduće godine.

Autor: M.P.
Foto: flickeringmyth.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>