Region

Svet

Bane Janković: Preživeo sam infarkt, ali stanje mi je i dalje nestabilno!

Voditelj i maneken Branislav Janković (30) pre deset dana je završio u bolnici "Bežanijska kosa", nakon naizgled obične prehlade koja je eskalirala u srčani udar. Njegovo zdravstveno stanje sada je bolje, ali i dalje nije stabilno.

Bane Janković: Preživeo sam infarkt, ali stanje mi je i dalje nestabilno!



"Sve je u redu, dobro mi je. Lekari su mi rekli da sam dobro i da mogu normalno da funkcionišem, da jedem sve i da nastavim da se bavim sportom. Ipak, zbog svega što se dešavalo mogu reći da mi je zdravstveno stanje i dalje nestabilno. Osećam se dobro, ali ću znati kakvo mi je stanje tek kad budem otišao na kontrolu za sedam dana. S obzirom na to da sam mlad, da sam sportista, da ne pušim i ne pijem alkohol, lekari smatraju da nema razloga da ne bude sve u redu. Evo, upravo sam se vratio sa treninga i spremam se da odem na kafu, polako se vraćam u normalu", priča Bane, koji je otkrio šta je prethodilo njegovoj hospitalizaciji pre dve nedelje.

"Razboleo sam se i tri dana sam bio pod izuzetno visokom temperaturom. Bilo mi je sve gore, a onda, kada mi je temperatura bila nepodnošljivo visoka i kada sam osetio bolove u grudnom košu, otišao sam u bolnicu "Bežanijska kosa", gde su lekari odlučili da me zadrže na posmatranju. Zbog virusa koji sam imao i visoke temperature, uradili su pregled srca i ustanovili su da je sve u redu. Međutim, izgleda da je došlo do pucanja krvnog suda, što je uzrokovalo srčani udar", nastavlja razgovor Janković, koji tvrdi da se u tom trenutku veoma uplašio.

"Proveo sam tri dana u bolnici, lekari su bili predivni, kao i kompletno osoblje, a meni ipak nije bilo svejedno, mnogo sam se uplašio, ali sada je sve dobro. Kaća se mnogo potresla, non-stop je bila uz mene, odložila je sve obaveze i stvarno mi je žao što ju je sve to uznemirilo. Ali, hvala bogu, sad je sve to iza nas i nadam se da će mi na kontroli koja me očekuje lekari reći dobre vesti", ispričao je voditelj.

Srčani problem Branislava Jankovića veoma je potresao njegovu dugogodišnju devojku, pevačicu Katarinu Živković, koja je, kako saznajemo, iste večeri kada je njen dragi završio u bolnici imala zakazan nastup, a onda je sve obaveze odložila da bi bila s njim.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Zoran Lončarević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>