Region

Svet

Memo Haljevac ugostio Eru Ojdanića u Sarajevu (Foto)

Sulejman Memo Haljevac, pobednik prošle sezone Farme, ugostio je u Sarajevu Andriju Eru Ojdanića, svog bivšeg cimera sa imanja u Lisoviću.

Memo Haljevac ugostio Eru Ojdanića u Sarajevu (Foto)



Naime, prijateljska veza nastavljena je i nakon završetka rijalitija, a ovo je bila prva poseta našeg pevača bosanskoj prestonici nakon 20 godina. Memo je Ojdanića prvo odveo u svoj dom, gde ga je upoznao sa porodicom, potom su otišli na Baščaršiju na ćevape i druge specijalitete, a sve su to naravno zalili adekvatnim pićem sa jaranima, bez čega se u Sarajevu ne može zamisliti nijedno druženje.



"Nakon 20 godina ponovo sam došao u Sarajevo. Ni sanjati nisam mogao da će me Memo ovako dočekati i ugostiti", rekao je Era i dodao:

"Ceo komšiluk me je dočekao, izljubili su me kao da sam im najrođeniji. Odavno nisam doživeo ovakvo gostoprimstvo. Memo je pravi domaćin i prava raja. Malo smo se podsetili farme, evocirali uspomene, a onda su mi ljudi prilazili spontano, ljubili me, fotografisali. Ništa se ovde nije promenilo, narod je i dalje divan, ljubazan i duhovit kao što je i bio".

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Kenan Rašilnić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>