Region

Svet

Farma 5: Miki Đuričić gađao Jelenu Golubović ciglom! Opšti haos i rasulo među farmerima!

Jelena Golubović sedela je u sobi sa Zoricom Marković i plakala zbog incidenta koji se odigrao sa Mikijem Đuričićem koji ju je uprkos pravilima Farme gađao ciglom.

Farma 5: Miki Đuričić gađao Jelenu Golubović ciglom! Opšti haos i rasulo među farmerima!



Miki više nije mogao da sluša Jelenu, dohvatio je ciglu i gađao je, ali je rediteljka ostala nepovređena jer je bila dalekod od Mikija. Posle nekog vremena je sela na krevet, počela da plače i rekla kako ju je reakcija tek tada stigla.

Posebno ju je potreslo što joj je Čupo rekao da uđe unutra umesto da ju je zaštitio: "Pa šta će mi takav muškarac koji nikad nije tu kad treba da me brani?!", besnela je Jelena.

Zorica Marković nadovezala se na ovu priču i rekla da je ležala u sobi jer ju je gušio bronhitis, a onda je čula da se napolju nešto događa. Ustala je i videla Mikija koji je ušao u sobu "sa razjarenim životinjskim pogledom" i čula Lepog Miću koji je pokušavao da ga zaustavi, ali je Miki vikao: "Ne zaustavljajte me, i vas ću da pobijem".

Zorica je zatim ustala i jako se uplašila od Mikija, jer kaže da se plaši agresivnih muškaraca: "Idem prema kapiji, gubim hod i srušim se. Gušila sam se, ne znam ko me je polio vodom da se povratim", rekla je pevačica.

Sa druge strane, Miki je tražio da mu produkcija organizuje povratak kući jer se psihički ne oseća dobro i postaje rizičan. Džidža, u koju je Miki zaljubljen, pružila mu je maksimalnu podršku i rekla da će ona izaći zajedno sa njim, kao i da se nada da je Jelena "neće potkačiti" jer će tako odreagovati da će biti ili izbačena sa Farme ili krivično gonjena.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>