Region

Svet

Vanja Mijatović o Farmi 5: Nije mi jasno da se Sara ljubila sa Akijem i Ivanom

Iako je pre samo dve nedelje došla na imanje u Lisović, Vanja Mijatović je u nedelju uveče odlukom glasova publike napustila rijaliti Farma, a samo dan kasnije je ispričala svoje utiske iz kuće.

Vanja Mijatović o Farmi 5: Nije mi jasno da se Sara ljubila sa Akijem i Ivanom



Tom prilikom Mijatovićeva je prokomentarisala da su Katarina Grujić i Boris Stamenković jedini iskren par i otkrila da je pevačica ostavila dečka zbog manekena.

"Oni su meni jako simpatični. Baš su se ukačili i nisu mi fejk par. Ja ne znam detalje njihovog odnosa, oni se ne ljube pred ostalim farmerima, možda se kriju negde, ali niko nije video poljubac. Kada ih vidite zajedno i njihove poglede, sve vam to deluje jako iskreno. Koliko sam čula, Kaća je ostavila dečka zbog Borisa, što pokazuje da se jako zaljubila. Ali videćemo šta će se tu sve izdešavati", ispričala je Vanja, koja je jedna od retkih koja nije imala sukob sa Jelenom Golubović.

"Jelena mene lično ne iritira i nisam se bavila njom na farmi. Nisam se upuštala u svađe, ako mi nešto ne odgovara, ja se sklonim. Ne podržavam to njeno vršenje nužde nasred imanja, ali opet, ona sebe tako predstavlja. Neke stvari radi i namerno, ali mislim da je ona takva i privatno. Vidim da se jako razočarala što nije bolje naučila za duel i da je pod stresom zbog toga, ali šta da joj radim, to nije moj problem". iskrena je Mijatovićeva, koja je tek po izlasku čula da se Sara Trajanović ljubila sa Andrijom Markovićem.

"Ja lično to nisam videla. A kada sam čula da su se ona i Aki ljubili, bila sam šokirana. Isto kada sam čula da se ljubila i sa Ivanom Marinkovićem. Nas dve smo sedele i pričale o njenom dečku i stalno je ponavljala kako ima nekog napolju i nije mi jasno kako posle može da se ljubi sa nekim. Ja to nikada ne bih uradila, dok ona priča jednu priču, a radi nešto drugo. Razumem da se ljubila sa jednim, ali sa dvojicom, to mi nije jasno", kaže Vanja Mijatović, koju sada čeka promovisanje nove pesme, snimanje spota, ali i snimanje još jednog singla koji je za nju radila Marina Tucaković.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>