Svet

Region

Glumci iz filma Prizivanje zla na crvenom tepihu u Los Anđelesu (Foto)

Zasnovan na istinitom događaju, film "Prizivanje zla" je zastrašujuća priča o renomiranim istražiteljima paranormalnih pojava, Ed i Lorejn Voren, koji su pozvani da pomognu porodici Peron, koja je terorisana od strane duhova, na izolovanom imanju koje su kupili. Primorani da se suprotstave moćnim demonima, Varenovi se suočavaju sa najtežim i najstrašnijim slučajem u njihovom životu.

Glumci iz filma Prizivanje zla na crvenom tepihu u Los Anđelesu (Foto)



Kerolajn i Rodžer Peron, kupili su imanje 1970. godine i sa svojih pet ćerki nadali se idiličnom i ljubavlju ispunjenom životu. Ali, ubrzo, našli su se na putu neodredive i jezive opasnosti. Kada su Ed i Lorejn upoznali porodicu koja je vapila za njihovom
Prizivanje zla uskoro u bioskopima! (Foto+Video)
pomoći, ali i njihovog neprijatelja, shvatili su da će bitka koju vode obeležiti njihove karijere i njihov život.

Vera Fermiga (Lorejn Voren) je glumica koja je više puta nominovana i koja je osvajala prestižne nagrade iz sveta filmske umetnosti. Karijeru je započela 1998. godine, a od tada je igrala u brojnim filmovima, među kojima su: Jesen u Njujorku, Dvostruka igra, U vazduhu.

Tumači lik Edove voljene žene i talentovane partnerke, Lorejn, koja je zaista radila na slučaju koji je obradio ovaj film. Godine 1971. su ona i njen suprug Ed Voren (koga igra Patrik Vilson) bili najbolji istražitelji paranormalnih pojava u Americi. Bili su svedoci da se u kući Peronovih dešavalo nešto na nivou postojanja duhova…



Ed i Lorejn zajedno istrajavaju u pokušaju da se suprotstave nasilnom i zlobnom natprirodnom postojanju. Glumica je navela: "Priče su kao karte, pružaju vam priliku da se vozite u različitim smerovima i vi krenete. Ovo je bio veoma interesantan psihološki prostor koji je trebalo istražiti. Iako me je zbog toga oblivao hladan znoj i hvatala panika, imala sam jaku potrebu da se udubim u priču, kao što su to tada uradili Ed i Lorejn".

Sada u osamdesetim godinama, Lorejn se priseća svega, kuće ali i prisutnosti natprirodnih sila. "Kada sam ušla unutra, istog trenutka sam znala da imanje nešto progoni. Taj osećaj vas preplavi, kao talas vam isisa svu energiju, jer je vaša energija tome potrebna, kako bi imalo snage da deluje. A jedini način da prikupi snagu jeste da isisa vašu energiju. Bilo je teško, u svakom smislu, a biti sada na setu, vratilo mi je sećanja i izazvalo burne emocije. Džejms mi je veoma drag. Želeo je sve da uradi ispravno, onako kako je bilo i jako sam uzbuđena zbog filma".



Patrik Vilsons (Ed Voren) svoju glumačku karijeru započeo je u pozorištu, gde je veoma priznat i više puta nagrađivani glumac. Igrao je i u pozorištima na Brodveju, a na velikom platnu proslavio se filmovima Fantom u operi, Watchmen, A Tim i drugi.

Ron Livingston (Rodžer Peron) je američki filmski i televizijski glumac. Svetsku popularnost stekao je ulogom u seriji Seks i grad, ulogom Džeka Burgera.

Džejms Van (reditelj) jedan je od najkreativnijih reditelja današnjice. Uskoro u bioskope dolazi još jedanj Vanov horor Podmuklo 2, a 2014. godine oprobaće se i kao producent filma Paklene ulice 7.

Film "Prizivanje zla" (Conjuring) kreće sa prikazivanjem u domaćim bioskopima u četvrtak, 26. septembra. Istinit događaj, koji ne ostavlja ravnodušnim!



Autor: B.B.
Izvor: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>