Region

Svet

Verica Rakočević sa verenikom i ćerkom u Bašti kod Juge (Foto)

Kreatorka Verica Rakočević, njen 30 godina mlađi budući muž Veljko Kuzmančević i Vericina ćerka Elena sinoć su se zajedno pojavili na Art Fjužn prodžektu, u Bašti kod Juge.

Verica Rakočević sa verenikom i ćerkom u Bašti kod Juge (Foto)



Ćerka Verice Rakočević ne želi da prisustvuje svadbi!
Verica Rakočević se sa Veljkom Kuzmančevićem i ćerkom elenom sinoć pojavila na trećem po redu Art Fjužn prodžektu, sa inspiracijom London!

Ovaj trojac uživao je u Bašti kod Juge, ali je i iznenadio sve prisutne. Ovo je prvi put da su se Verica, Elena i Veljko zajedno pojavili u javnosti. Verica je izgledala srećno, a pokazala je i zavidnu figuru za nekoga ko ima punih 60 godina!



Belgrejd Art Fjužn oduševio je i njih, ali i sve ostale koji su došli da vide kako mladi umetnici vide i osećaju ovu evropsku metropolu kroz razaličite umetničke izraze počev od fotografije, preko muzike, slikarstva, vajarstva, mode, moderne i "ulične" umetnosti poput grafita i pleasa do metalnog reljefa, kostima, scenografije, bodi arta, novog trenda šminke i frizure, do filma.

Uroš Ćertić kao Džek Trbosek, Sindi kao njegova žrtva! (Foto)
Inspirisani Londonom svojim jedinstvenim izrazom u fotografskoj izlozbi predstavili su se Nemanja Novaković i Aleksandar Carević. Poznate ličnosti Srbije našle su se u spečificnim ulogama ispred objektiva mladih umetnika: Goca Tržan kao Lejdi Dajana, Eva Ras kao kraljica Elizabeta, Jana Milić i Bojana Rajić kao Ejmi Vajnhaus, Viktor Savić kao Robin Hud, Sergej Trifunović kao engleski lord, a Uroš Ćertić i Ivana Stamenković Sindi kao Džek Trbosek i njegova žrtva.

Kao jedan od vodećih savremenih slikara Srbije i podrška mladim slikarima predstavlja se Biljana Cincarević. Mladi slikari Srbije inspirsani Londonom su Tanja Babić, Milena Čvorović i Milica Milosavljević, koja predstavlja mini mozaik izložbu. Reljef na metalu inspirisan stereotipima Lonodna izlaze Meri Mišić, dok je za foto realizam i  najpopularniji grafit izložbe bio zadužen talentovani Andrej Zikić.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>