Ljubav

Style

5 reči koje odmah zovu na seks

Želite li vaš seksualni život podići na viši nivo ne morate upotrebiti seksualna pomagala ili izmišljati nove poze već posegnuti za nepogrešivim oružjem kojem ne može odoleti niti jedan muškarac.

5 reči koje odmah zovu na seks



Reč je o uzdasima dopunjenim sa 5 jednostavnih reči koje pozivaju na seks.

"Sad!"
Iako živimo užurbanim i stresnim načinom života zbog kog nismo uvek raspoloženi za maženje, ova reč itekako može promeniti stvari. Niti jedan muškarac ne može odoleti uzbuđenoj i odlučnoj ženi koja ga želi ovde i sada.

"Još!"
Ovu reč možete koristiti tokom seksa. Ovakav uzvik u trenu će uzbuditi muškarca, jer za njih nema ništa strastvenije od žene koja maksimalno uživa u njegovoj tehnici i pritom čezne da još potraje.

"Dođi..."
Dok je vaš muškarac u drugoj sobi skinite se u seksi donji veš ili ostanite goli, lezite u krevet u pozu za koju znate da uvek pali, prigušite svetla i čekajte da vas počne tražiti. Kada se pojavi na vratima iskoristite čarobnu reč.

"Wow..."
Ovaj uzvik oduševljenja možete koristiti na dva načina. Prvi u predigri kada nežno milujete svog muškarca, a čija reakcija na vaš dodir je trenutna i vrlo snažna te opisuje obdarenog muškarca, i druga kada tokom seksa muškarac napravi nešto neočekivano ili nešto što vas je jako uzbudilo.

"Da!"
Omiljena reč za svakog muškarca koji vas želi. Ona ima više značenja i može se koristiti na više načina. Potvrdan odgovor na njegov poziv ili pak uzvik oduševljenja njegovom tehnikom tokom seksa ili predigre samo su neke od situacija u koje će se ova jednostavna potvrdna reč savršeno uklopiti.

Autor: B.B.
Izvor: zadovoljna.hr
Foto: tantricartsoflove.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>