Svet

Region

Očajne domaćice: Suzan otkrila da se glumice ne podnose! (Foto)

Pet očajnih domaćica koje tokom osam sezona ove serije jedna drugoj pružaju neverovatnu podršku u stvarnom životu se ipak nimalo ne vole.

Očajne domaćice: Suzan otkrila da se glumice ne podnose! (Foto)



Glasine o tome da se glumice među sobom ne podnose potvrdila je Teri Hačer (Suzan). Naime, netrpeljivost je kulminirala još 2005. godine na snimanju foto-editorijala za jedan magazin kada su se glumice u studiju pobunile i rekle da će napustiti slikanje ako se Suzan bude našla u centru fotografije.


Foto: Vanity Fair

Teri Hačer kaže da su Marša Kors (Bri), Eva Longorija (Gabrijel), Felisiti Hafman (Linet) i Nikolet Šeridan (Edi) bile ljubomorne jer je ona za svoju ulogu bila mnogo više plaćena. Dodaje kako njene rivalke nisu mogle da se nose sa tim i iz ljubomore su bile jako zle prema njoj.


Foto: digitalspy.co.uk

Sem toga, ime Teri Hačer nije se našlo ni na zahvalnici filmskim radnicima koje su sastavile i potpisale sve ostale glumice. Osim toga nisu se suzdržavale da kažu kako je Teri umišljena i arogantna.

Hačerova kaže da po završetku osme sezone planira da otpotuje u Pariz gde će se skloniti od svega i posvetiti se kursu kulinarstva.

Autor: M.P.
Foto naslovna: coolspotters.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>