Region

Svet

Stanija Dobrojević sa Ademom Ljajićem putuje u Italiju?

Stanija Dobrojević se našla na meti italijanskog portala Gazeta, koji je objavio članak o fudbaleru Ademu Ljajiću ne znajući da on i starleta više nisu u vezi.

Stanija Dobrojević sa Ademom Ljajićem putuje u Italiju?



"Ceo Milan čeka Ljajića: Da li će povesti I zečicu Staniju Dobrojević", stoji u naslovu članka. "Hajde da otkrijemo ko je navodno devojka plejmejkera kojeg Milan želi po svaku cenu: devojka anđeoski lepa, zavodnica i misteriozna, nazvana Srpskom seks bombom, iako je rođena u Hrvatskoj. Biće zabavno", bio je početak teksta italijanskih novina.

Mediji su napisali da ne znaju šta je to što je Adema oduševilo kod Stanije "Da li je to, zapravo, duša jedne žene, anđeo ili zavodnica? Svakako da je pametna žena, harizmatična, ali nosi masku, tako da niko ne može reći da je poznaje. Čini se da joj se Ljajić dugo udvarao, sa puno cveća i plišanih igračaka. Međutim, nastala je misterija, ona je negirala priču, ali nas nije ostavila na cedilu, predlagajući nam druge ideje o njenim ljubavnim pričama. "Flertujem sa Gojkom kačarom, Novakom Đokovićem, Milanom Smiljanićem, Viktorom Troickim, Vladimirom Volkovom? Ja ne verujem u njih", rekla je, ali napominjući ta imena…ko zna…", dalje piše neobavešteni italijanski portal.

"Ako sa jedne strane devojka poriče, nekoliko stvari potvrđuje ovo: "Ljajić je još uvek dete, ali zahvaljujući svojoj zečici, ostavio je glavu na svom mestu". Ah, kada bi svaka naša velika beba imala Staniju koja će mu srediti život", bio je kraj teksta.

Kako li će večito ljubomorni Filip Panajotović reagovati kada bude saznao da strani mediji njegovu devojku još uvek povezuju sa fudbalerom, videćemo u narednim danima.

Autor: I.M.
Izvor: Puls
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>