Region

Svet

Farma 2013: Upečatljivi momenti ove sezone (Video)

U nedelju uveče bilo je završeno četvrto izdanje rijatlitija Farma. Doguralo je njih desetak do 111 dana na imanju kod Barajeva doduše, Sarajlija Memo je nešto kasnije došao u rijaliti, ali ja na kraju izašao kao pobednik Farme 2013.

Farma 2013: Upečatljivi momenti ove sezone (Video)



Vreme je da se saberu utisci posle tri i po meseca trajanja rijalitija, a osnovni su da je ovaj bio prepun svađa, psovki i ružnih reči, gledali smo jednu baš dobru "šorku" dve "dame", bilo je tu i raznoraznih gluposti koje su izgovarali učesnici Farme (sećate se onoga o 1. maju - Prazniku rada, na primer), bilo je i seksa, veridbe...

Donosimo vam nekoliko najupečatljivijih momenata ove sezone Farme (važna napomena je da smo iz ovog pregleda izbacili svađe, odnosno da smo ubacili samo tuče, jer ako bismo ubacivali svađe ovaj text bi bio dugačak, mnogo dugačak).

Tuča Goce Božinovske i Vesne Rivas - dve folk pevačice ili kako sada kažu za sebe estradne umetnice. Jedna od najbrutalnijih tuča ikada viđenih u rijalitijima koji su emitovani u Srbiji i regionu. Obe su, najpre, izbačene iz šoua, a potom vraćene uz obrazloženje da tako gledaoci hoće. Do izlaska Vesne Rivas sa Farme nisu mogle očima da se vide.



Još jedna folk pevačica, a reč je o Zorici Marković, ima kratak fitilj. Ona je nasrnula na Staniju Dobrojević, udarila je konzervom u glavu, mada je taj sukob bio mnogo manjeg obima, nego gore pomenuti između Goce i Vesne. Ipak, Zorica nije vraćena na Farmu.



Bebi Dol je naknadno ubačena na Farmu, ali se nije dugo zadržala. Nije uspela da se uklopi sa svim tim, njoj, po svemu, stranim ljudima. Ali, tokom boravka na Farmi uspela je da ostavi trag. I to kakav! U svojoj "žutoj minuti" želela je da se našali sa Saškom Karan i iseče joj haljinu, ali je nehotice povredila, posekavši joj prst. Saška Karan joj je najpre to oprostila, ali kada je izašla iz rijalitija folk pevačica je najavila da će tužiti koleginicu pred sudom.

Krativnost, defiinitivno, nije bila jača strana grupi od 30-ak ljudi koji su učestvovali na ovoj Farmi. Tek po koji štos, tek poneki vic, a i kada im je Zadruga davala zadatke u kojima je trebalo da budu zanimljivi - omanuli su. Ipak, da pojedini imaju duh pokazao je slučaj kada su Aki i Danijel nasamarili Memu. Sarajlija je krenuo u toalet, a tamo ga je čekao duh!



Osim ovog duhovitog, bilo je i lepih momenata. Crnogorski pevač Danijel Alibabić zaprosio je Nišlijku Jovanu Nikolić, a tvrde da planiraju venčanje, da je njeihova ljubav prava... Videćemo. U svakom slučaju, veridba ovo dvoje u rijaliti šou je nešto što ga je definitivno obeležilio.



Za ovo dvoje su vezani još neki događaji, a reč je, pre svega, o seksu. Više puta su se čuli uzdasi pod jorganima, ćebadima, u štali... Tokom rijalitija, tokom igara "Istina ili izazov" govorili su da je seksa bilo i crveneli se. Kad su izašli, kažu da o tome neće da pričaju. Evo jednog trenutka u štali



Po mnogima, ON je pobednik Farme! Pas Hulk, ljubimac muzičara Nenada Aleksića-Ša, koji je došao u rijaliti kao nagrada koju je tražio njegov vlasnik.



Autor: M.P.
Izvor: Mondo
Foto: Ilustracija/ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>