Svet

Region

Do porođaja Kejt Midlton ostalo još šest dana: Sve je spremno za dolazak kraljevske bebe

Kejt Midlton trebalo bi da se porodi za samo šest dana, a interesovanje širom sveta se ne stišava kada je njena trudnoća u pitanju.

Do porođaja Kejt Midlton ostalo još šest dana: Sve je spremno za dolazak kraljevske bebe



Srebrni peni za britanske bebe koje se rode kada i prvo dete princa Vilijama i Kejt Midlton
Iako je ostalo manje od nedelju dana do porođaja, Kejt i Vilijam još uvek nisu odlučili kako će se beba zvati, ali su pripremili sve za sam porođaj. Naime, prvi znak da je došao i taj trenutak biće policajaj koji će se pojaviti na stepenicama ispred porodilišta.

Kejt će, naravno, ući u bolnicu na sporedni ulaz, a doktor koji će je poroditi Markus Setkel dobiće poziv preko kodiranog mobilnog telefona, koji će mu uputiti privatni sekretar Kejt Midlton i princa Vilijama.

U slučaju da doktor u trenutku poziva bude kod kuće, a ne u bolnici, imaće unapred spremnu torbu koju će uzeti i u najkraćem mogućem roku pojaviće se u porodilištu. Do bolnice mu je potrebno oko 20 minuta, a u slučaju saobraćajne gužve ima pravo da na krov svog automobila postavi zeleno trepćuće svetlo kako bi se brže probio kroz gužvu.

Svi detalji oko porođaja odavno su ugovoreni i organizovani, a nepoznato je samo još kako će se beba zvati i da li će svi članovi kraljevske porodice prihvatiti ime koje bude odlučeno.

Autor: M.P.
Foto: dose.ca

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>