Style

Ljubav

Venčanice koje će vas oboriti s nogu (Foto)

Sezona venčanja tek je započela, a mnoge mlade s nestrpljenjem iščekuju najnovije modele haljina u kojima bi rado rekle sudbonosno 'da'. Na nedelji visoke mode u Parizu odabrani su dizajneri odlučili da svoje elegantne kolekcije obogate venčanicom i pokažu svoju slatku viziju najsvečanijeg dana za svaku ženu.

Venčanice koje će vas oboriti s nogu (Foto)



Samo odabrana i najpoznatija imena iz sveta mode svoj su model venčanice odlučila pokazati na nedelji mode u Parizu, gde su predstavljene kolekcije visoke mode.



Raskošne haljine zanimljivih krojeva koji se protežu od ekstravagantnih pa sve do klasičnih, napravljene od najskupljih materijala bile su samo šlag na torti elegantnih kolekcija jesen/zima 2013/14, te su poslužile dizajnerima da na najsvečaniji način zatvore modnu reviju.

Chanel, Elie Saab, Giorgio Armani i Jean Paul Gaultier samo su neki od modnih džinova koji su svoje kolekcije obogatili jednom, odabranom venčanicom koja će, verujemo, sigurno pronaći put do neke mlade, ako ne kao original s potpisom, onda možda kao najpoželjniji kroj.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Zadovoljna.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>