Region

Svet

Farma 2013: Pobednik je Sulejman Memo Haljevac! (Video)

Pobednik Farme 2013 je Sulejman Memo Haljevac koji je u četvrtoj sezoni rijalitija osvojio glavnu nagradu od 50.000 evra!

Farma 2013: Pobednik je Sulejman Memo Haljevac! (Video)



Drugoplasirani farmer ovogodišnjeg serijala najpopularnijeg rijalitija je Stanija Dobrojević, dok se na trećem mestu po glasovima publike našla Radojka Bogdanović.

Izbačen sa Farme 2013: Radojka Bogdanović ispala, ostalo dvoje superfinalista!
Posle 111 dana provedenih na imanju u Lisovićima u superfinalnoj večeri četvrte sezone Farme ostalo je šestoro farmera koji su ispadali sledećim redom: Nenad Aleksić Sha, Andrija Aki Marković, Goca Božinovska, Radojka Bogdanović, a zatim je u studiju u Šimanovcima Ognjen Amidžić proglasio pobednika Farme - Memu koji je imao 61,33% glasova publike, dok je Staniji Dobrojević pripalo 38,67% glasova.

Njegovo učešće na Farmi 2013 obeležile su šale i pozitivna energija koju je prenosio na većinu farmera, kao i prijateljstvo sa reperom Sha sa kojim je delio sve svoje misli i provodio najveći deo vremena tokom boravka u Lisovićima.

Poznati učesnici sledeće sezone Farme, Suzana Mančić ulazi u rijaliti?!
Ovu sezonu Farme svakako su obeležile tuče, svađe i ljubavi, ali je kao pobednik izašao Memo koji nije učestvovao ni u tučama ni u romansama, ali je upuštanje u sukobe u nekim trenucima bilo neizbežno. Pored titule pobednika i najboljeg farmera četvrtog serijala, Memo je odneo i nagradu od 50.000 evra.

Imanje u Lisoviću nedostajaće mnogim farmerima, ali će i sam šou sigurno nedostajati publici koja se posle 111 dana navikla da svakodnevno prati pomenuti rijaliti. Ipak, nema razloga za očajavanje jer već od septembra počinje nova sezona Farme, kada ćemo uživati u čarima Lisovića i seoskom životu farmera koji su 24 časa dnevno pod budnim okom kamere.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>