Ljubav

Style

4 neočekivane muške osobine na koje žene padaju

Koliko god mi to negirali, fizički izgled je prvo što će nas privući kod neke osobe. I dok muškarci padaju na žene savršenih oblina, duge kose, vitke linije i glatke kože, kriterijumi žena su ipak nešto drugačiji.

4 neočekivane muške osobine na koje žene padaju



Saznajte na koje 4 neočekivane muške osobine žene itekako padaju!

1. INDEKS TELESNE MASE
Istraživanja su pokazala da je indeks telesne mase ženama itekako važan. Muškarci koji imaju skladno telo i BMI 20.85 najatraktivniji su ženama.

Naučnici objašnjavaju da je to povezano s podsvesnom željom za zdravim i plodnim muškarcem. No ne smijemo zanemariti ni seksi stomačić, jer bez obzira na telesni indeks većina žena će rađe izabrati snažnije muškarce nego 'žgoljavce'.

2. NOGE
Dok muškarci maštaju o ženama dugih vitkih nogu, žene čine suprotno. Takođe je istraženo kako su ženama privlačniji frajeri kraćih nogu nego oni proporcionalni. Možda je reč o trendu fudbalera koji je zahvatio ceo svet ili jednostavno žene vole mišiće, a oni će se svakako više isticati na kraćim i jačim muškim nogama.

3. OŽILJCI
Ožiljci su od pamtiveka ženama vrlo privlačni i seksepilni. Oni simboliziraju opasnost i hrabrost, kao i mušku snagu, a muškarac s ožiljkom na licu, grudima ili leđima vrlo lako može proći kao zločesti dečko što je još jedna popularna ženska maštarija.

4. DOBRI MOMCI
Iako pojam loših momaka podseća na holivudske zavodnike poput Džejmsa Dina, Džonija Depa ili Džordža Klunija i deo je ženske mašte, u stvarnom životu žene ipak padaju na dobre momke.

Osećajnost, humanost, pristojnost, nesebičnost i požrtvovanost osobine su savršenog muškarca na koje će pasti svaka žena.

Autor: B.B.
Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: mirror.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>