Region

Svet

Farma 2013: Ljuba Pantović se sa suzama u očima oprostila od telića i krave Ruže!

Bliži se sam kraj rijalitija koji je najavljen za 7. jul, pa kao po običaju Farmu prve napuštaju životinje, a ovo je teško palo Ljubi Pantović i Vesni Rivas.

Farma 2013: Ljuba Pantović se sa suzama u očima oprostila od telića i krave Ruže!



Jutros je na imanje došao gazda Proka sa traktorima i počeo da utovaruje životinje u prikolice. Očekivalo se da Filip i Sha utovare svinje, ali oni to nisu želeli pa je Proka sačekao da mu Era pomogne.

Na red su onda došli telići i krava Ruža. Ljuba je od početka brinula o njima i jako se vezala za Ružu i teliće. Ona ih je utovarila, dok joj je Era pomagao, a kako su farmeri pokušavali malo grublje da nateraju teliće da uđu u prikolicu Ljuba ih je branila. Nije nikome dozvolila da ih bije i sve vreme im je nežno govorila: "Hajde mačići, ko će prvi da uđe?".

Kada je traktor kretao, Ljuba se raspitivala gde vode Ružu, a kada se informisala rekla je da tamo žive njeni prijatelji i zamolila vozača traktora da im poruči da želi da poseti Ružu i teliće kada napusti Farmu.

Bilo je sasvim očigledno da je odlazak životinja teško pao bodibilderki jer joj je glas "pucao", a sem nje nije bilo lako ni Vesni Rivas. Ona je posetila jariće, razgovarala sa njima preko ograde i pritom plakala. Kako su se farmeri svađali skoro svakog dana, izgleda da su se mnogi najviše vezali za životinje.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>