Region

Svet

Farma 2013: Ekrem, Sha, Memo i Ljuba pobednici humanitarnog takmičenja!

Uz prisustvo bivših učesnika, iz ranijih serijala "Farme", održano je humanitarno veče na imanju u Lisovićima.

Farma 2013: Ekrem, Sha, Memo i Ljuba pobednici humanitarnog takmičenja!



Takmičenje se vodilo u areni, dok su ih bivši učesnici posmatrali. Farmeri su performans izvodili grupa po grupa, a svaka od njih je izvodila miks pesama uz uvežbanu i većinom smešnu koreografiju.

Publika je potom glasala za svog favorita, a sav prihod od glasanja je išao u humanitarne svrhe. Sav novac će biti iskorišćen za lečenje Filipa Toromana, desetogodišnjeg dečaka koji je oboleo od karcinoma jetre.

Osim glasanjem, ljudi dobre volje mogu uplatiti novčana sredstva za Filipovu operaciju na sledeći račun: Eurobank a.d. Beograd, Vuka Karadžića 10, na broj žiro računa: 250 - 1580003461200 - 16 Svrha uplate - humanitarna, primalac: Filip Toroman.

Za Filipa su večeras performans organizovale četiri grupe: Era, Goca i Aki; Ekrem, Ljuba, Sha, Memo; Tarot, Vesna, Saška, Radojka; Stanija, Filip i Danijel.

Nakon predstave, Ognjen je razgovarao sa bivšim učesnicima koji su mahom rekli da im je "Farma" bila poučno iskustvo, te da su naučili da sa najzanimljivije stvari na imanju dešavaju noću. "Ova noć ima čudnu moć", citirao je Ognjen Miroslava Ilića.

Na kraju, najviše glasova publike, čak 39.9%, dobili su Ekrem, Sha, Memo i Ljuba, koji su potom na opšte zadovoljstvo ponovili svoju tačku.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>