Džon Travolta glumi srpskog vojnika u filmu sa Robertom de Nirom (Video)

Film "Killing Season", priča priču o Srbinu iz Bosne, koga tumači Travolta, koji želi da ubije ratnog veterana koga glumi Robert de Niro.

Džon Travolta glumi srpskog vojnika u filmu sa Robertom de Nirom (Video)Radnja filma prati dvojicu veterana koji su bili zajedno na ratištu, a potom se sticajem okolnosti sreću. De Nirov lik živi povučeno u kolibi u planini, daleko od civilizacije ali nakon što je sreo ratnog druga, počinju da se druže.

Ubrzo, međutim, demoni prošlosti izlaze na površinu i dolazi do sukoba dva prekaljena vojnika. Trejler za ovaj film možete pogledati ovde.Autor: I.M.
Foto: Printscreen Youtube

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Hurem na teškim mukama u Beogradu! FOTO

Hurem na teškim mukama u Beogradu! FOTO

Popularna turska glumica, Merjem Uzerli, poznata po ulozi Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, trenutno boravi u Beogradu gde snima novi film! Mediji spekulišu da je reč o filmu istoimene serije, ali još uvek se ne zna ništa zvanično.

Vest sa videom28. maj 2015

ŠPIJUNKA od četvrtog juna u bioskopoma! VIDEO

ŠPIJUNKA od četvrtog juna u bioskopoma! VIDEO

Vodeća komičarka današnjice Melisa Mekarti tumači ulogu Suzan Kuper. Nakon što njen partner završava iza rešetaka, a drugi najbolji agent biva otkriven, Suzan postaje poslednja nada za tajnu operaciju.

Vest sa videom24. maj 2015

Svet

Region