Džon Travolta glumi srpskog vojnika u filmu sa Robertom de Nirom (Video)

Film "Killing Season", priča priču o Srbinu iz Bosne, koga tumači Travolta, koji želi da ubije ratnog veterana koga glumi Robert de Niro.

Džon Travolta glumi srpskog vojnika u filmu sa Robertom de Nirom (Video)Radnja filma prati dvojicu veterana koji su bili zajedno na ratištu, a potom se sticajem okolnosti sreću. De Nirov lik živi povučeno u kolibi u planini, daleko od civilizacije ali nakon što je sreo ratnog druga, počinju da se druže.

Ubrzo, međutim, demoni prošlosti izlaze na površinu i dolazi do sukoba dva prekaljena vojnika. Trejler za ovaj film možete pogledati ovde.Autor: I.M.
Foto: Printscreen Youtube

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Tajne Vatikana: Ultimativna borba između dobra i zla! VIDEO

Tajne Vatikana: Ultimativna borba između dobra i zla! VIDEO

Horor filmovi doživljaju novu „mladost“ pojavom kvalitetnih naslova u poslednjih nekoliko godina. Još jedno ostvarenje od kojeg se očekuje mnogo u bioskope stiže 30. jula. „Tajne Vatikana“ oslanja se na klasičan koncept posednutosti od strane demona, ali na novi način prikazuje anti-Hrista.

Vest sa videom1. jul 2015

Šta se desi kad Kara Delevinj zakuca na prozor usred noći? VIDEO

Šta se desi kad Kara Delevinj zakuca na prozor usred noći? VIDEO

Svi oni koji su prošle godine tiho plakali u bioskopima zbog filma „"Krive su zvezde", urađenom po istoimenom bestseleru Džona Grina, mogu da odlože maramice! Iako su „Gradovi na papiru” filmska adaptacija još njegove hit jedne knjige, fanovima maramice neće biti potrebne.

Vest sa videom30. jun 2015

Ko je Čarobni Mike XXL? VIDEO

Ko je Čarobni Mike XXL? VIDEO

Čening Tejtum, Met Bomer, Džoe Mandjanelo, i  Adam Rodrigez  ponovo su se okupili nakon velikog plesnog bioskopskog hita iz 2012 -  Čarobni Mike.

Vest sa videom29. jun 2015

Svet

Region