Džon Travolta glumi srpskog vojnika u filmu sa Robertom de Nirom (Video)

Film "Killing Season", priča priču o Srbinu iz Bosne, koga tumači Travolta, koji želi da ubije ratnog veterana koga glumi Robert de Niro.

Džon Travolta glumi srpskog vojnika u filmu sa Robertom de Nirom (Video)Radnja filma prati dvojicu veterana koji su bili zajedno na ratištu, a potom se sticajem okolnosti sreću. De Nirov lik živi povučeno u kolibi u planini, daleko od civilizacije ali nakon što je sreo ratnog druga, počinju da se druže.

Ubrzo, međutim, demoni prošlosti izlaze na površinu i dolazi do sukoba dva prekaljena vojnika. Trejler za ovaj film možete pogledati ovde.Autor: I.M.
Foto: Printscreen Youtube

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Met Dejmon usled nezgode ostao na Marsu! VIDEO

Met Dejmon usled nezgode ostao na Marsu! VIDEO

U bliskoj budućnosti, astronaut Mark Vatni usled nezgode ostaje sam na Marsu. On pokušava da preživi na negostoljubivoj planeti, sa ograničenim zalihama, udaljen 55,758,006 kilometara od Zemlje.

Vest sa videom29. avgust 2015

Moje poreklo: Da li postojimo pre i posle smrti? VIDEO

Moje poreklo: Da li postojimo pre i posle smrti? VIDEO

Film ''Moje poreklo'' je američka naučno-fantastična drama koju je napisao, režirao I producirao Mike Cahill. Film je premijerno prikazan na ''Sundance''  Festivalu 18. Januara, 2014. Godine.  ''Moje poreklo'' dobio je nagradu za najbolji dugometražni film na festival  ''Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya''. 11. Oktobra 2014. godine.

Vest sa videom28. avgust 2015

Bagul je u potrazi za novim žrtvama! VIDEO

Bagul je u potrazi za novim žrtvama! VIDEO

Od reditelja filma „Citadela“ i producenta filmova „Paranormalna aktivnost“ i „Astralna podmuklost“ stiže horor godine! "Zlokoban 2" je jezivi nastavak kultnog filma iz 2012. godine.

Vest sa videom26. avgust 2015

Svet

Region