Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Film Nakon zemlje za najbrže čitaoce (Video)

U saradnji sa distributerskom kućom Tuck, portal Svet Plus vam danas poklanja 3x2 karte za projekciju filma "Nakon Zemlje".

Vodimo vas u bioskop: Film Nakon zemlje za najbrže čitaoce (Video)



Troje najbržih čitalaca koji svoje ime, prezime i broj telefona pošalju na mail [email protected] dobiće po dve karte za današnju projekciju filma u bioskopu Tuckwood, u 19:10 sati.

Radnja filma smeštena je u budućnosti, hiljadu godina unapred. Ljudi su napustili Zemlju i njihova planeta je sada Nova Prajm, a jedna od poznatijih porodica te planete je porodica Sajpera Rega, generala, koji želi da ga sin Kitai jednog dana nasledi.



"Kitai krivi sebe zbog smrti sestre i misli da mu ni otac to ne može oprostiti. Njihov odnos je zbog toga narušen. Kitai pokušava da to ispravi i povrati očevo poverenje", opisao je svoj lik glumac Džejden Smit.

Pouka uzbudljive i napete avanture je i da otac mora da nauči svog sina da pobedi svoj strah. Četnaestogodišnjaku Džejdenu Smitu ovo nije prvo zajedničko pojavljivanje sa ocem. Glumili su i u "U potrazi za srećom".

"Za ovu priču me nisu vezali samo detalji, već i to što je ona predvidljiva", rekla je Džejda Pinket, producent ovog filma, i supruga Vil Smita.

Pogledajte trejler.



Autor: B.B.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>