Region

Svet

Dejan Nestorović: Razotkriću misteriju oko starleta i cena njihovih usluga!

Naš najpoznatiji striper Dejan Nestorović uskoro će otkriti pravu istinu o domaćim starletama, tačna imena i prezimena i pravo zanimanje.

Dejan Nestorović: Razotkriću misteriju oko starleta i cena njihovih usluga!



Striper koji slovi za jednog od najvećih balkanskih zvezda iz ove branše gostovao je u emisiji "Granica" u kojoj je jedna od tema za razgovor bila "Farma" i njeni učesnici. Izneo je svoju definiciju starlete i ukazao na to šta devojke koje se tako predstavljaju postižu.

"One pune svoj CV da bi se bolje prodale. To je predvorje prostitucije, brendiraju ih u rijalitiju, stave je sa nekim homoseksualcem koga će posle da šutne. Na našoj estradi postoji nekoliko starleta koje zabavljaju narod u vreme ekonomske krize, a ja lično znam ko ih finansira, koliko one koštaju i koliko naplaćuju svoje usluge. Jednom prilikom ću sve to otkriti."

Dejan je još dodao da na Farmi, koja se trenutno prikazuje, učestvuju starlete, kao i poneki žigolo, a to je muška starleta. Kaže da su smišljeno spojeni, a da je žigola na imanje ubacio jedan voditelj jedne televizije, kojeg još uvek nije želeo da pomene.

Nije prvi put da striper Deki priča o "poštenju” i tom prilikom kritikuje druge ljude nikada ne otkrivajući do kraja detalje. Ipak, verujemo da će već jednom jasno reći na koga je tačno mislio.

Autor: B.B.
Izvor: Puls
Foto: Na Dlanu

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>