Region

Svet

Farma 2013: Vesna Rivas i Goca Božinovska se potukle, obe diskvalifikovane! (Video)

Vesna Rivas i Goca Božinovska su u lošim odnosima od samog početka, a cela stvar je kulminirala noćas kada je svađa prešla u fizički obračun!

Farma 2013: Vesna Rivas i Goca Božinovska se potukle, obe diskvalifikovane! (Video)



Nakon što su započele "uobičajenu" svađu i častile se širokim dijapazonom uvreda, u jednom trenutku Vesna je Gocu nazvala "Magistralo jedna od žene", na šta je ova pljunula u njenom pravcu. Njih dve su se unele jedna drugoj u lice i nastavile sa uvredama, da bi u jednom trenutku Goca podigla majicu Vesni i upitala "Gde ti je miom?".

Na trenutak, Vesna se zamrzla, da bi potom Goci lupila šamar i počela da je vuče za kosu. Goca je na ovo odmah odreagovala, čupajući i nekoliko puta udarivši Vesnu po glavi pre nego što su ih ostali farmeri razdvojili. Obe su bile raščupane i u suzama, a većina farmera stala je na Gocinu stranu. Zadruga je međutim odlučila da se čvrsto drži pravila, te su obe učesnice incidenta izbačene iz daljeg takmičenja.

Eri Ojdaniću se od ovog incidenta digao pritisak te mu je ukazana lekarska pomoć, a ostali farmeri su celu noć proveli u razgovoru o sukobu. Tuču Vesne Rivas i Goce Božinovske možete pogledati ovde.



Autor: I.M.
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>