Region

Svet

Farma 2013: Filip Panajotović i Filip Mitrović idu u duel!

Nakon nerešenog rezultata u dodeli štapića glas gazdarice bio je presudan i poslao je Filipa u duel. Njemu će se u areni pridružiti Filip Mitrović, koji je izglasan od strane publike.

Farma 2013: Filip Panajotović i Filip Mitrović idu u duel!



Ove nedelje sluge su bili Radojka i Filip Panajotović. Gazdarica Saška je Radojku izabrala kako bi joj se revanširala za prethodnu nedelju u kojoj je ona nju postavila za slugu, a Filipa navodno bez ikakvog posebnog razloga, mada je Stanija sumnjala da je to uradila kako bi njoj napakostila.

Ova nedelja je bila posebno teška za farmere, a sluge i gazdarica se nisu pokazali u najboljem svetlu. Filip i Radojka su bili u dobrim odnostima sa svima tako da farmeri nisu mogli da se lako odluče između njih dvoje. Na kraju u štapičima bilo je 7 - 7, te je konačna odluka pala na gazdaricu Sašku. Ona je rekla da uvek glasa za "pravu ljubav", međutim tu ljubav ne vidi u Staniji i Filipu već u Duletu i Radojki te će štapić dati Filipu.

Drugog duelistu izabrala je publika SMS glasanjem, a najmanje simpatičan publici ove nedelje bio je Filip Mitrović.

Farmeri su dobili i pismo od zadruge u kome je Filip direktno nominovan, što sad nije ni bitno, dok je Danijel kažnjen nedeljnim honorarom zbog kršenja pravila. Dva Filipa su poslati u izolaciju kako bi se pripremili za duel, a da li ovo znači razdvajanje Stanije i Filipa videćemo sutra uveče.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>